Beskrivning

Skiljer sig lite från det ursprungliga setet. En skottkärra saknas, en knippe morötter ersatt av en knippe Majskolvar. Två Stolpar, ersatt av 4st 4x1. Minifiguren av barnet ersatt av annan figur. mm. Kort och got det du ser på bilderna ingår. Bitarna väger ca 500g

Allmänt om LEGO-set
Byggsatsen är provbyggd enligt instruktion, se bild. Alla original set är isärplockade när de skickas om inget annat anges i annonstexten. Delar som ingått i original setet om inte syns på bilderna som t ex originalkartong, bygginstruktioner mm. Ingår inte. Begreppet komplett syftar enbart LEGO-bitarna till objekten.

Observera att vissa bitar kan ha ersatts med andra beträffande färgnyans samt delar som t ex är 4x2 ersatt med 2st 2x2 etc. som då nämns i annonstexten men kan missats.

Allmänt om LEGO-bitarnas Skick
Bitarna är begagnade och kan vara med varierande skick beträffande slitage eller missfärgning av solljus. Studera bilderna för att få uppfattning om kvalitén. Bitar som har tugg-märken, trasiga eller skadade på annat sett är bortplockade med vissa undantag som då beskrivs i texten. Kompatibla bitar som inte är LEGO original är också bortplockade med reservation att det kan finna någon missad bit.

Skulle du trots detta vara missnöjd eller känner dig vilseled så hör av dig så kan vi säker lösa det.

Allmänt om FRAKT
Vi erbjuder naturligtvis samfrakt om ni ropat in fler objekt inom 3 dagar. Skulle ni vilja avvakta att vi skickar vunna objekt för att eventuellt ropa in andra objekt som har ett senare datum så hör av er. Varan skickas väl förpackad och emballerad inom 3 vardagar efter full betalning.

Avhämtning:
Vi erbjuder avhämtning i Ljusdal efter överenskommelse.

Betalning:
Senast inom 3 dagar via Tradera.

Objektnr 630761796

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 13:54

DUPLO Set: 4690-1 Häststall (Ej komplett! Läs beskrivning))

Utropspris

|0 Bud

75 kr

Auktionen avslutades utan bud

J-O.K

LJUSDAL, Sverige

Verifierad

271 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?