Beskrivning

Säljer dessa snygga vandringsbyxor då de blivit för små för mig. Är junior storlek men fungerar även för mindre damer (är själv 157 cm).
Använda endast ett fåtal gånger så i riktigt bra skick. Byxorna är väldigt sköna med stretchigt tyg
Storlek 158. Nypris 799 kr.

Från Haglöfs:
Om dina barn tillhör kategorin som bestämt ska undersöka naturen på närmsta möjliga avstånd, kommer både du och barnen älska dessa byxor från Haglöfs. De är i allra högsta grad lämpliga till barn som är ute mycket i skolan, scouter och andra slags unga utomhusentusiaster. De lever upp till namnet Rugged Mountain Pant, för de är sydda i ett mycket kraftigt och slitstarkt Climatic™, vars slitstyrka lätt kan jämföras med de bästa arbetskläderna. Materialet är Bluesign® märkt, så den miljövänliga biten är också på plats. Det innehåller 95% polyamid och 5% elastan och är med andra ord töjbart, så inga rörelser hämmas.

Byxornas användningsbarhet ökas ytterligare av att man på rumpa och knän har använt ett vattentätt material som andas, som också är Bluesign®-märkt. Materialet har en vattenpelare på 10.000 mm, men det gör inte Rugged Mountain Pant till regnbyxor, de är bara extra bra att sitta på knä i eller sitta på fuktiga bänkar, stubbar eller marken med. Nederst på benen har Haglöfs valt att använda två lager tyg för att förstärka detta utsatta område.

Rugged Mountain Pant Junior har resår i midjan, bälteshällor, en liten ögla till att hänga småsaker i, handfickor, stor benficka med dragkedja och stretchbälg samt formsydda knän.

Detaljer:
Bluesign®-märkt Climatic™
95% polyamid, 5% elastan
Töjbara
Vattentäta på rumpa och knän, vattenpelare 10.000mm
Resår i midjan
Handfickor
Benficka med dragkedja
Formsydda knän
Vikt: 37g gram i strl 140

Objektsnr 630735649

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 17:10

Snygga och praktiska vandringsbyxor från Haglöfs

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Auktionen avslutades utan bud

Nobboblobovitch

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

199 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket