Beskrivning

Gravity mobiltelefonhållare med trådlös laddare är det perfekta reseföljet för dig, tack vare dess innovativa multifunktionsdesign. Den är konstruerad med omsorg för att ge dig den bästa användarupplevelsen.

Denna mobiltelefonhållare är tillverkad av högkvalitativt ABS-material och är försedd med halkfria gummifinter som inte bara skyddar din mobiltelefon utan också ger ett stadigt grepp. Dessutom anpassar sig sidostöden automatiskt efter din mobiltelefons storlek när den placeras i hållaren, vilket gör det enkelt att få ett stabilt passform.

En av de mest imponerande funktionerna är den trådlösa laddaren. Med en effekt på 10 W kan laddas din telefon snabbt och säkert. Den är kompatibel med både Android- och IOS-enheter som stöder induktionsladdning.

Dess justerbara vinkel på 360º och möjlighet att använda den i både upprätt och lutande position gör att du kan hitta den perfekta vinkeln för att se din skärm bekvämt. Dessutom kan den enkelt monteras på bilens ventilationsgaller med hjälp av fjäderklämman och säkerhetsspetsen som ger totalt stöd.

För att underlätta användningen har också ett ihåligt utrymme för enkel åtkomst till USB-kabeln, samt gummifästen som minskar skavning och brus från vibrationer.

Med denna Gravity mobiltelefonhållare med trådlös laddare kan du resa med bekvämlighet och ha din telefon inom räckhåll när du behöver den som mest

Lämplig för enheter från 6,5 till 8,5 cm (mellan 4 ? och 6 ?) Självjusterande efter storleken på smarttelefonen Ihåligt för enkel åtkomst av USB-kabel Gummifästarnas inre för att undvika skavning och brus i vibrationer Ingång: 5 V - 2 A / 9 V - 1,67 A / 15 W Utgång: 10 W Inkluderar: USB till Micro USB-kabel
OBS Kompatibel med Android och IOS på enheter som är lämpliga för induktionsladdning Mått ca: 9 x 10 x 10 cm

Ångerrätt
Man har alltid 14 dagars ångerrätt hos oss
Hur gör man? Skicka över ett meddelande till oss så löser vi de.
Returfrakten får köparen stå för vid hävt köp/ångerrätt.

Objektsnr 630628139

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 08:35

Säkerhet och Smidighet: Trådlös Mobilhållare för Bilen med Snabb Laddning!

Pris

149 kr

Things4you1

Boliden, Sverige

4.9

Things4you1

Företag

Toppsäljare

277 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?