Beskrivning

Tre par mammabyxor, gravidbyxor, begagnade, väl använda men fortfarande mjuka, och sköna. De är storlieksmärkta lite olika – men har använts samtidigt

Ljusa byxor från Polarn o Pyret: Byxa med något år på nacken. Hög mjuk mudd, isticksfickor på höften och bakfickor bak. Benen är inte fullånga. Innerbensmåttet är 52 cm. Själva byxan är stadig men stretchig. Materialet är 96 % bomull och 4 % Elastan. Hela, rena, och fläckfria. Storlek 38 – men Pops kläder är lite större.

Brun mjuk bomullsbyxa från Meand I.
Hög mudd runtom (17,5 cm) Kortare ben med snodd i benslut. Innerbenslängd 52,5 cm. Materialet är 95 % bomull och 5% Elastan. Storlek L Byxan är väl använd och den bruna färgen är förmodligen blekt. Men, den är hel, ren och fläckfri. OCH mycket mjuk och skön.

Vit mjukisbyxa från HM Hög midja där framstycket är högre än bakstycket. Kortare ben med bred mudd nedtill. Innerbenslängd: 53,5 cm. Materialet är 92 % Bomull och 8 % Elastan. De är storleksmärkta med M. Tyget är tuffsigt utanpå. Men byxan är hel, ren och fläckfri – och mycket mjuk.

Alla tre paren har några år på nacken men är mjuka och sköna och bra sommarbyxor. Men kanske inte för dig som vill att dina kläder ska se nya ut.

Vikt oemballerat: 800 g = Skickas med Schenker för 59 kronor

OBS Katt finns i familjen!

Betalning till konto emotses senast 3 dagar efter avslutad affär. Köparen betalar fraktkostnaden som är lika med postens porto eller Schenkers avgift. Jag försöker alltid att posta köparens auktionsvinst samma dag som betalningen kommer och ansvarar INTE för PostNords eller Schenkers långsamma leverans. Jag paketerar väl och ansvarar inte heller för Postens/Schenkers eventuella slarv i form av försenade, förstörda eller försvunna försändelser.

Tack för att du tittade in. Kika gärna på mina övriga auktioner jag samfraktar gärna. Lycka till med budgivningen!

Men snälla – Lägg inte bud om du inte är säker på att fullfölja affären!

Objektsnr 627793671

Visningar 243

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 18:31

Tre par mammabyxor, gravidbyxor, P.op, Me&I Meandi, H&M, Sommar, mjukis, L/M

Slutpris

|

95 kr

Auktionen är avslutad

MandyBeem vann auktionen

Sheherazade

Gustafs, Sverige

5.0

Sheherazade

Verifierad

Toppsäljare

2 756 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?