Beskrivning

Upptäck unika fynd från vår garderobsrensning! Jag bjuder in dig att delta i auktionen där jag säljer utvalda plagg från min/vår personliga samling. Varje artikel har valts ut med omsorg och är redo att hitta en ny ägare som kan uppskatta dess värde.

**Om Plagget:**

Luvtröja från TOMMY HILFIGER
Strl. XL
Färg: Röd/Svart
Skick: Nyskick

Alla kläder kommer från ett rök- och djurfritt hem, är noga granskade för att säkerställa deras skick och rengörda för att kunna användas direkt. Vare sig det handlar om en tröja, piké, T-shirt, byxor, eller annat plagg, så kan du förvänta dig en artikel som är väl omhändertagen och i gott skick. Specifik information som färg och storlek och skick kommer att anges för varje individuellt plagg.

**Fri Frakt & Leveransalternativ:**
För att göra ditt köp ännu mer fördelaktigt erbjuder jag fri frakt inom Sverige på bud över 100 kr.
Obs: Frifrakt/Samfrakt erbjuds BARA till aktioner med vinnande bud som överstiger 100kr !
Vill du ha ytterligare trygghet erbjuds alternativt spårbar frakt/ Samfrakt med försäkring, paket upp till 3 kg, 59kr.

**Betalningsvillkor:**
Vänligen genomför betalningen inom tre dagar efter auktionens avslut. Detta bidrar till en smidig övergång och snabb leverans av ditt nya plagg.

**Upptäck Mer:**
Glöm inte att bläddra igenom mina övriga auktioner för att hitta fler pärlor. Varje bud är en chans att berika din garderob med något speciellt.

"Tack för att du tar del av familjens garderobsrensning. Genom att återanvända begagnade kläder bidrar du inte bara till att hitta unika plagg utan också till en viktig miljömässig insats; det minskar energiförbrukning, minimerar avfall och bidrar till färre utsläpp. Således, när du väljer att ge dessa plagg ett nytt hem, spelar du en aktiv roll i att skydda vår planet och dess framtid. Lycka till med budgivningen och hoppas du hittar något som faller dig i smaken!"

Objektsnr 628301574

Visningar 286

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 19:50

Luvtröja från TOMMY HILFIGER , Strl. XL

Slutpris

|

401 kr

Auktionen är avslutad

Nicholas2007 vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket