Beskrivning

M|
Hej och Välkommen till mina auktioner!

Säljer en ELLESSE väst i storlek medium, otroligt fin och bra skick

Se gärna mina andra omdömen!

För frågor svara jag dygnet runt, så fort jag kan.

Jag är väldigt seriös i mitt säljande, skickar autograferna så fort som möjligt när betalning är gjord, vet själv hur spännande det kan vara att få tag i en ny autograf så det har jag fullt respekt för!



**SE GÄRNA MINA ANDRA AUKTIONER ***

Förskottsbetalning sker till mitt konto senast 1 vecka efter avslutad auktion om inget annat bestäms. Betalningssätt står i vinnarmailet + att jag skickar ut ett separat vinnarmail om ni vill vänta på den exakta summan! Frakten står i objektsbeskrivningen, det på grund av att frakten på de olika varorna alltid är olika. Jag samfraktar gärna om du vinner på fler auktioner av mig. Vid samfrakt tar jag endast en fraktkostnad på var annan avslutad auktion. Jag bjuder på dom billigaste fraktkostnaderna. Jag tar inte personligt ansvar för postens hantering. Jag tycker därför ni ska välja rekommenderat så slipper det bli missförstånd.

Leverans: Ditt paket/brev skickas inom 3 dagar efter mottagen betalning, leveranstiden är på 2-3 dagar. Varan skickas till din angivna adress på tradera.

Jag är SERIÖS i mitt säljande och jag förväntar mig detsamma av dig som budgivare. Och vid eventuell tvist löser vi utan negativt omdöme, vill alltid köparens bästa! Man får det man betalar för.

Tack för att du handlar av mig !

Med vänlig hälsning Filip

Objektsnr 628363868

Visningar 84

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 23:48

** ELLESSE väst, som ny, storlek medium **

Såld för

|0 Bud

200 kr

Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Autografermedmera

Sandviken, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

756 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket