Beskrivning

Passa på att dressa upp dig inför våren och sommaren!
Lätt och ursnygg, grå (Bild 2 och 7 stämmer bäst.) kavaj /sports jacket från exklusiva Bluecut uppsydd i tyg med vackert fall i 100% ull från italienska kvalitets-väveriet Ing. Loro Piana & C. Kavajen, som har fungerande manschettknappar, är hel, ren och i mycket gott skick, jag skulle säga nära nog nyskick - sidofickorna är inte ens sprättade och extraknapparna finns kvar. Kolla bilderna noga.

Ingen storlek angiven (Måhända skräddarsydd?)men måtten pekar på en 50:a. Kolla måtten nedan. Passar lika bra på pubrundan som på fina festen eller på kontoret - eller varför inte inför de de kommande student- och examensfesterna.

Mått:
  • Axel-till-axel ca 50 cm
  • Innerärmslängd ca 46 cm
  • Ytterärmslängd ca 68 cm
  • Längd bak ca 79 cm
  • Bröstomfång ca 122 cm
  • Galge, halsduk och näsduk ingår inte
Rensar i skåp och garderober pga flytt, viktnedgångar och en hel del optimistiska felköp som inte passar! Kolla gärna mina andra annonser där jag kommer lägga upp flera fina plagg samt glas, porslin och bestick.

Skickar spårbart med Schenker och packar väl. Samfrakt om flera orders. Ansvarar dock inte för speditörens ev. slarv. Smidig och säker betalning via kort, bank, Paypal eller Swish.

Behöver du vänta någon dag med betalningen i väntan på t.ex. lön eller annat är det inga problem, meddela mig bara så är det OK.

Objektsnr 629517777

Visningar 217

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 15:29

Cool, somrig kavaj Grå Stl 50 Bluecut 100% Loro Piana ULL Working cuffs Nyskick

Slutpris

|

349 kr

Auktionen är avslutad

EUFA vann auktionen

Spleen2000

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 147 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?