Beskrivning

Ny, Everest svart Liner Hood jacka i strl. S, som passar bäst som en vårjacka eller höstjacka, eller under varma vintrar och som även kan användas som ett värmande mellanlager. Den har en huva och lätt, värmande TCS Insuloft som är en syntetvaddering med dunliknande egenskaper. Jackan är vadderad. Den har två sidofickor med dragkedja, justerbar nederkant med elastisk dragsko, elastiska ärmslut, en skyddande vindslå innanför dragkedjan fram för att hindra vind och kyla att komma in.

Fyllning: 100% Polyester
Vaddering: 100% Polyester
Yttertyg: 100% Polyester
Tvättråd: 40°

Lycka till med auktionen!!!
Köparen betalar frakten. Skickas med Schenker/Postnord eller hämtas i Gävle. Jag samfraktar gärna, kontakta mig i så fall efter en avslutad auktion.
Automatiskt vinnarmail kommer från Tradera efter att ni har vunnit auktionen. Kontakta mig om mailet inte kommer. Är ni inte nöjda – hör av er fortast möjligt, så löser vi problemet tillsammans. Betalningen sker senast 3 dagar efter avslutad auktion – kontakta mig om ni behöver en längre betaltid.
Varorna skickas dagen efter att jag har sett betalningen. Alla mina varor kommer från ett djur- och rökfritt hem och är i mycket bra skick om inget annat anges.
Inget återköp på sålda varor.
Titta gärna på mina andra auktioner.

Objektnr 632354383

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 21:25

Ny, svart vadderad Everest Liner Hood jacka i strl S

Utropspris

|0 Bud

525 kr

Slutar om

vicki858

GÄVLE, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

354 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket