Beskrivning

Underbar men något defekt sommarklänning i tunnt, svalt tyg (känns som bomull). Gissar att den är från ca det sena 30-talet eller tidiga 40-talet. Spetskrage, små axelvaddar, dragkedja i sidan och underbara knappar. Jag tog bort 3 knappar för att knappslån var ihopsydd och jag sprättade upp den och planerade att göra om den med tryckknappar. Men klänningen är för kort och jag har för många projekt så den blev aldrig klar. Jag har knapparna och de medföljer, såklart (bild 6). Jag bjuder på några antika tryckknappar om så önskas. :)

Klänningen är välanvänd och det finns några lösa trådar/sömmar. Exempel finns på bilderna men hör av dig om du behöver fler detaljer. Jag kan säga att klänningen är helt användbar trots sina skavanker: inga större strukturella problem och tråden är inte ruttna eller fragila.

Ca storlek 38-40 men kolla gärna måtten (bild 2) och bedöm storleken själv. Man borde vara minst ett par centimeter mindre än måtten, annars blir det svårt att få klänningen över huvudet.

Skicka gärna ett PM vid frågor eller om du vill ha fler bilder/mått.

OBS: Det angivna fraktpriset är en uppskattning för jag orkar inte väga alla varor när jag lägger upp annonserna. Om frakten visar sig vara billigare än väntat betalar jag tillbaka skillnaden. Jag bjuder på skillnaden om frakten blir dyrare än vad som står i annonsen.

Rensar i garderoben och kommer lägga upp fler vintage och retro plagg. Samfraktar :)

Objektsnr 630667886

Visningar 259

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 17:56

Vintage klänning, ca 30-tal 40-tal OBS: defekt, kolla bilderna och läs annonsen!

Slutpris

|

215 kr

Auktionen är avslutad

VforVictory vann auktionen

akirkland

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

397 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?