Beskrivning

Ngt fint att ge bort i present eller att själv ha på sig till fest :)

En väldigt vacker märkes klänning från Ilse Jacobsen. Väldigt smickrande klänning som är följsam med knyt under byst så att midjan framhävs, men även böljande i tyget och har ett fint fall från midjan ner. Vackra ärmar med fint fall.
Härliga mönster i blåa toner. Storlek S men väldigt stretchig i materialet samt har knytning i midjan så man själv kan reglera hur mkt man vill dra åt, så passar stl S/M. Passar fint till festligheter som bröllop eller kvällsmiddag, men även till vardags eller solsemestern.
Skönt material som är lent och mjukt mot huden samt svalt.

***Första tre bilderna avser klänning som är till salu, sista två är lånade för att man ska kunna se hur denna typ av klänning sitter på***

Använd ett tillfälle vid dop! köptes in för dryga 1600:- i butik. Håll utkik då jag kommer lägga ut fler annonser med klänningar från detta märke.

Finns för avhämtning i Påarp (Helsingborgs kommun). Kan skickas mot fraktavgift, köparen står för frakten. Kan samfrakta vid fler av mina köp. Ansvarar ej för postens slarv men paketerar väl och skickar spårbart.

Håll utkik efter fler annonser då jag rensar i hemmet & garderoben :)

Lycka till med bud/köp!

Objektnr 632496176

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 11:55

NY-skick! Ilse Jacebsen långklänning - passar S/M

Utropspris

|0 Bud

670 kr

Slutar om

Sweetie_85

Påarp, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

169 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket