Beskrivning

Fin svart klänning med vacker bild på framsidan. Baksidan är helt svart och stretchig. Framsidan har inte någon stretch. Vacker bild med solnedgång och palmer. Stl 46 och den kommer från Charles Vögele Collection. Man drar den över huvudet, så ingen knäppning eller dragkedja. Mycket fint skick. Den slutar vid knäna på mig som är 167 cm lång. Mycket fint skick och naturligtvis inte tvättblekt. Använd max 3 ggr och tvättad med avigsidan ut. Tvättrådslappen kliade mot benet, så den är bortklippt. Tyget är i polyester.

Byst ca 57 cm x 2 ostretchat. Midjan har samma mått.

J
ag rensar nu ut massor av kläder som jag aldrig använder och lägger ut dem till ett lågt pris för att helt enkelt bli av med dem. Jag säljer endast kläder i mycket fint skick, dvs sådant jag själv skulle kunna tänka mig att köpa. Ev fläckar beror på kameran och finns naturligtvis inte i verkligheten. Mina varor kommer från ett rökfritt hem, så de stinker ej av cigarettrök.

Jag vill ha betalt inom 3 dagar. Alltid snabb leverans. Jag skickar alltid samma dag eller dagen efter jag har fått betalt. Kolla gärna mina andra auktioner. Samfraktar naturligtvis. Endast seriösa budgivare tack. Jag ersätter ej förlorade paket.

Objektsnr 628351707

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 21:05

Klänning med fin bild på framsidan. Stl 46. Vögele. Mått i annonsen. Måste ses.

Slutpris

|

59 kr

Auktionen är avslutad

1000_dollars vann auktionen

Mrs.Hyde

YSTAD, Sverige

5.0

Mrs.Hyde

Verifierad

Toppsäljare

1 551 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?