Beskrivning

M|
L|
Hej,
Säljer här en kort jacka, passar utmärkt även inomhus till en topp/liknade.Välanvänd,slitage på sina ställen ex.små,små NOPPOR i kanten längst ut på ärmarna/längst ner på jackan och på ett område invändigt,se inom röd ring på bild nr fyra. Också några trådar "lösa" men ändå inte lösa så att det blir ett hål men att invändig kant lossnat lite (sömmarna går i TVÅ RÄNNOR,i en ränna har en tråd "lossnat" på ett kort ställe,på några ställen). Jackan har blivit tvättad x-antal gånger,storlekslappen är helt blank och som synes på tvättlappen,så är även denna blekt.Jackan mäter ca 57,5 cm från axeln ner till kanten längst ner på jackan. Ytan på jackan ser däreomt bra ut,det är när man börjar leta skavanker som man hittar dem.Ärmen mäter ca 59 cm från axeln till slutet.Under fickorna tvärs över bröstet mäter jackan ca 49 cm.Längst ner mäter jackan ca 54 cm tvärs över (jackan går lätt inåt i midjan och svänger lätt utåt längst ner).NOTERA också att jackan luktar parfymerat sköljmedel (om någon är känslig).Dragkedjan i bra skick.Vill ev. köpare ha fler måttuppgifter,kontakta oss så ska vi mäta!! Trots skavankerna,en jacka i gott skick att använda!!
Övrig beskrivning, se bilder.

Frågor? Maila oss INNAN bud!

NOTERA,vi säljer här på Tradera som PRIVATSÄLJARE och erbjuder därmed INTE någon ångervecka/pengar tillbaka eller liknade. Pengar tillbaka ger vi endast om det är uppenbart att VI slarvat så att något gått sönder/inte blivit tillräckligt väl beskrivet/etc. Vi ansvarar inte heller för Postens slarv/förseningar.

Betalning sker till TRADERA SENAST 3 dagar efter avslutad auktion. (Var god respektera att vi vill ha betalt inom 3 dagar, det är alldeles för rörigt och arbetskrävande att hålla på och påminna köpare om betalning!)

Köparen står för frakten om 60:- med Schenker inom Sverige.

OBS!! VI HAR AUTOMATISKT VINNARMAIL FRÅN TRADERA!!!
(OBS! Byers outside Sweden, please note there will bee another shippingcost,to other countries then Sweden.

Lycka till!

Objektnr 632728810

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 16 maj 20:19

Modern,kort JACKA/kavaj i sammetsliknande tyg "CAPPUCCINI" stl M/L?

Utropspris

|0 Bud

35 kr

Auktionen avslutades utan bud

micwes

Malmö, Sverige

5.0

micwes

Verifierad

Toppsäljare

3 744 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?