Beskrivning

En robust, vävd skaljacka från áhkká by Renata i tvåvägsstretch. Den passar alla outdooraktiviteter och fungerar som ett yttersta väderskydd, lager 3. Du anpassar dina lager under jackan efter aktivitet och väder och har på så vis alltid lagom temperatur. Dunjackan Insulation Down Jacket AbR med artikelnummer 7013485 kan knäppas in under denna jacka och passar perfekt som värmande foder.

3-lagers konstruktion (foder laminerat ihop med yttertyg och áphiTec-membran) i áphiTec 10.7, 10 000 mm vattenpelare och andningsförmåga upp till 7000 g/m2/24h. Alla sömmar är tejpade.
Fast reglerbar huva som har dragsko med stoppers.
Stängning med vattentät, snedställd tvåvägsdragkedja som inte skaver mot hakan.
En extra, kortare vattentät dragkedja vid halsen med elastiskt trikåtyg bakom kan användas både för ventilation och få ett större omfång runt halsen.
Förböjda ärmar och ventilation under ärmarna med mesh och vattentäta dragkedjor.
Avtagbart snölås i midjan och dragsko med stoppers i nederkant.
Fickor i sidorna och en bröstficka, alla med vattentäta dragkedjor.
En innerficka med dragkedja.
Ficka med dragkedja för liftkort nedtill på vänster ärm.
Justerbara ärmslut med kardborreslejfar.
Längd bak ca 71 cm i stl 36.

Renata Chlumska är äventyrerskan som tagit sig till toppen av Mount Everest, paddlat kajak över Nordamerika och nu har siktet inställt på rymden. Men trots att hon har upplevt extrema strapatser så älskar Renata sina vardagsäventyr. Och det är hennes samlade erfarenheter från det extrema till det vardagliga som resulterat i áhkká by Renata, en kollektion framtagen för att klara av en äventyrlig vardag.

Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco, en vattenavvisande behandling som är fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC) och mer miljövänlig än behandlingar baserade på dessa. Du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.

Utförande: Vävt
Funktion: Vattentät
Material: 95% Polyamid, 5% Elastan
Tvättråd: Maskintvätt 40°
Vattenpelare: 10 000 mm

Objektsnr 631730006

Visningar 9

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 16:54

Ny ahkka jacka 44

Utropspris

|0 Bud

699 kr

Slutar om

Sixtenjonte

Hindås , Sverige

5.0

Sixtenjonte

Verifierad

Toppsäljare

744 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?