Beskrivning

Nypris 8 495 kr.

Exklusiv vinterjacka för dam i mycket exklusiv kvalitet av märket Outdoor Survival Canada. Läs mer om alla funktioner såsom att den är tillverkad för att hålla till -40 grader, vattentät, vindtät, andas bla) på hemsidan, jag tror modellen heter Siku. Kan ej se någon skillnad vid jämförelse av modellen mot Siku.

https://outdoorsurvivalcanada.com/product/siku/

Sparsamt eller väldigt lite använd. Ser inga skador. Är dock dammig, skrynklig och lite solkig då den legat nerpackad och förvarad. Ser ut som lite tecken på användning dock då den är lätt nopprig vid fleecen och på tyget mot hakan ser det ut som om det är lite skav eller smuts där, ev från smink (syns pyttelite av detta längst upp till vänster på fotot med prislapparna). Det syns eventuellt även lite om man zoomar på bilden framifrån, att det är lite ljusare i tyget ”mot hakan”. Jag skickar gärna bilder men fick inte plats med allt på de fem foton som finns. Men går att tvätta i maskin så då blir den mycket fräschare. Låter köparen göra detta för att inte slita på jackan. Är otvättad eller möjligen tvättad någon enstaka gång.

Osäker på vikt så satte 2 kg för 79 kr men troligtvis väger den mindre och kan i så fall fraktas för en mindre kostnad. Polyester, nylon, päls och eventuellt något mer material men framgår mer info på hemsidan.

Objektsnr 631356033

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 20:13

Vinterjacka OSC i storlek XXL

Utropspris

|0 Bud

1 950 kr

Slutar om

Sof

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

68 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?