Beskrivning

Dun-& vadderade jackor från Áhkká

Renata Expedition2 är en packbar dunjacka som är smidig, lätt och värmande och samtidigt stor och rejäl, med snygga skärningar. Vattenavvisande. En riktig expeditionsjacka för kallare väder med dubbla förskjutna dunkanaler för att hålla värmen bättre. Axlarna har en syntetpadding, vilket gör att de står bättre emot fukt och gör att du inte förlorar värme även om du bär tungt eller har mycket i fickorna. Fast justerbar huva med dragsko. Hög krage. Tvåvägsdragkedja. Dold trikåmudd i ärmslut. Fickor i sidan och två bröstfickor, alla med vattentäta dragkedjor. Två innerfickor i mesh. Dragsko med stoppers i nederkant. Mjuk fyllning av gåsdun och fjäder med mycket bra värmeisolering. Längd bak ca 82 cm i stl 38. Packbar (packpåse medföljer). Fillpower 700.

Áhkká använder inte dun som handplockats från levande fåglar. Eftersom dun är ett naturligt material kan det förekomma att lite brunt dun finns ihop med det vita dunet som den orangefärgade jackan är fylld med. Då jackan är tillverkad i ett lättviktstyg kan något enstaka brunt dun synas igenom. Man kan själv röra om dunet, genom att med fingrarna krama om jackan, så att den bruna hamnar mot insidan av jackan istället för utåt.

Renata Chlumska är äventyrerskan som tagit sig till toppen av Mount Everest, paddlat kajak över Nordamerika och nu har siktet inställt på rymden. Men trots att hon har upplevt extrema strapatser så älskar Renata sina vardagsäventyr. Och det är hennes samlade erfarenheter från det extrema till det vardagliga som resulterat i Áhkká by renata en kollektion framtagen för att klara av en äventyrlig vardag. Renata är den första svenska kvinna att genomföra The Seven summits . Under denna resa har hon designat en egen kollektion, Áhkká by Renata, som hon burit under delar av detta stora äventyr.

Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco, en vattenavvisande behandling som är fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC). Du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.

Fyllning: 95 % Dun, 5% Fjäder
Foder: 100% Polyamid
Material: 100% Polyamid

Objektnr 632875919

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 10 jun 16:33

Ny Ahkka jacka 34

Pris

1 200 kr

Hala.A

Bollebygd, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

642 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?