Beskrivning

Kjolar från Áhkká

Randquiltad täckkjol från Áhkká med varm fyllning av dun och fjäder. Kjolen är en del av kollektionen Áhkká by Renata. Lätt glansigt yttertyg och en lättviktig dun/fjäder blandning som gör det lätt att stoppa ner dunjackan i väskan/ryggsäcken. Justerbar midja med resår. En hellång dragkedja i ena sidan som kan öppnas uppifrån, vilket gör det lätt att ta av och på kjolen. Lång dragkedja i botten på den andra sidan.

Renata Chlumska är äventyrerskan som tagit sig till toppen av Mount Everest, paddlat kajak över Nordamerika och nu har siktet inställt på rymden. Men trots att hon har upplevt extrema strapatser så älskar Renata sina vardagsäventyr. Och det är hennes samlade erfarenheter från det extrema till det vardagliga som resulterat i Áhkká by Renata, en kollektion framtagen för att klara av en äventyrlig vardag.

Produkten är impregnerad med Rudolf Bionic Finish Eco, en vattenavvisande behandling som är fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC). Du kan behöva återaktivera impregneringen om vattnet på ytan slutar pärla sig. Detta gör du genom att tillsätta värme på låg temperatur genom t.ex. strykning eller torktumling. Vid behov kan även impregneringspreparat behövas.

Kvalitet: Vävd

Fyllning: 90% Dun, 10% Fjäder

Passform: Regular

Funktion: Varmfodrat

Material: 100% Polyamid

Tvättråd: Maskintvätt 40°

Artikelnummer: 7007822-01-60

Ladda ner högupplö

Objektnr 633209770

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 13 jun 19:00

Ahhka täckkjol 52

Pris

699 kr

Sixtenjonte

Hindås , Sverige

5.0

Sixtenjonte

Verifierad

Toppsäljare

744 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?