Beskrivning

Märke: The North Face
Typ: Summit Series Gore-Tex ProShell
Storlek: Dam Medium/38
Skick: Använt fint skick

Teknisk och mångsidig skaljacka för kvinnor. 3-lagers vattentätt Gore-Tex ProShell håller dig torr och bekväm under utmanande förhållanden såväl som för dagligt bruk. North Face Womens Summit Series Jacket ger skydd mot vind och väder, oavsett om du är ute på sommarvandringar eller behöver ett skyddande skal på vinterns skidresor. Använd den även hemma blöta höstdagar när regnet öser ner. Jackan är gjord i en 3-lagers Gore-Tex ProShell som är helt vind- och vattentät. Det revolutionerande membranet ger också bra andningsförmåga, så att du kan hålla dig torr och bekväm både inuti och utanpå när du rör dig i utmanande terräng eller springer mot bussen. Det elastiska materialet ger också optimal rörelsefrihet, så att du kan prestera på topp även i vått eller blåsigt väder. Utrustad med de mest nödvändiga detaljerna. En hjälmkompatibel justerbar huva, tvåvägsdragkedja och lättillgängliga fickor som inte kommer i vägen under en klättersele eller höftbälte. Jackan har inga sömmar vid axeln, vilket gör den bekvämare att bära under ryggsäcken. En läcker och robust skaljacka som passar för alla sorters äventyr året runt. I Använt fint skick, helt och rent.
Dyr i inköp.

Betalning:
Inom tre dagar.
Betalning genom swish eller traderabetalning.

Frakt:
Jag skickar helst genom schenker då paketet blir både spårbart samt försäkrat, för både din och min trygghet. Önskas någon annan fraktmetod så löser jag givetvis det. Jag ansvarar inte för paketet efter jag lämnat det.
Jag samfraktar gärna för att spara på miljö och fraktpris vid annonser som går ut senast 3 dagar efter varandra. Fraktpris finns angivet till varje annons. I priset ingår emballage.

Kolla gärna in mina övriga annonser.
Har du frågor, tveka inte att maila!

Objektsnr 629868390

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 14 apr 20:25

The North Face, Gore-Tex Pro Shell, Dam Medium/38

Utropspris

|0 Bud

699 kr

Auktionen avslutades utan bud

Friluftslivets

Bollnäs , Sverige

5.0

Friluftslivets

Verifierad

Toppsäljare

728 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket