Beskrivning

Märke: Haglöfs
Typ: L.I.M III Gore-Tex Jacket
Storlek: Dam Small/36
Skick: Mycket fint skick

En extremt utrymmessnål och lätt vandringsjacka med andningsförmåga som också passar utmärkt i vildmarken. Alltså perfekta för L.I.M-serien. Den nya L.I.M-jackan är tillverkad av lätt, hållbar GORE-TEX® Paclite® plus: som ger det skydd och pålitlighet som du behöver i tuff miljö. Designad för att vara enkel och lätt, med de viktigaste funktionerna utan extra vikt.

Den höga vattenpelaren och goda andningsförmågan ser till att du alltid håller en behaglig temperatur ute på leden. Den fasta luvan har en elastisk kant och resåren i ärmslut och nederkant ger bättre passform samt skyddar extra mot vind och väta. Jackan har även två rymliga sidofickor med dragkedja för säker förvaring av värdesaker. Ett perfekt extra skallager när du inte riktigt litar på vädret och vill vara redo för vad som helst.

Betalning:
Inom tre dagar.
Betalning genom swish eller traderabetalning.

Frakt:
Jag skickar helst genom schenker då paketet blir både spårbart samt försäkrat, för både din och min trygghet. Önskas någon annan fraktmetod så löser jag givetvis det. Jag ansvarar inte för paketet efter jag lämnat det.
Jag samfraktar gärna för att spara på miljö och fraktpris vid annonser som går ut senast 3 dagar efter varandra. Fraktpris finns angivet till varje annons. I priset ingår emballage.

Kolla gärna in mina övriga annonser.
Har du frågor, tveka inte att maila!

Objektsnr 629868701

Visningar 144

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 14 apr 20:27

Haglöfs, L.I.M III Gore-Tex Jacket, Dam Small/36

Utropspris

|0 Bud

849 kr

Auktionen avslutades utan bud

Friluftslivets

Bollnäs , Sverige

5.0

Friluftslivets

Verifierad

Toppsäljare

728 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket