Beskrivning

Auktion: helt nytt husvagns/husbils draperi/dörrförhänge, hänget är i vridna plats snoddar i gråvitt. Hängs upp med 2 stycken öglor som sitter på var sida av den vita skenan. Har en bra tyngd, så det hänger det ska hänga. Är aldrig använt, hittade det när jag städar i ett förråd. Titta gärna på mina andra auktioner, har mycket julsaker ute just nu tyger, gardiner, glasprydnader och lite annat ute. Det är total rensning som gäller.

Fakta: Nytt! Följande mått gäller 186 cm (snodd längden), ca 4 cm (vita upphängnings skenan) och ca 1,5 cm (öglan), totalt blir de ca 191,5 cm, bredden är 60 cm. Paketerar väl.

Frakten: Summan som uppges gäller inom Sverige. Köparen står för frakt/porto kostnaden.
Vid frågor maila mig innan du lägger bud!

Vinnande bud = att betala auktionen!

När jag har lämnat paket/brev ifrån mig så står jag ej för ev. trasiga eller borttappat paket/brev. Jag skriver alltid avsändare på breven.

Glöm inte att läs igenom hela texten, när du har börjat bjuda så har du accepterat informationen om auktionen och den porto/frakt kostnad jag uppger. Kommer från ett rökfritt hem, har hund och katt. Inom 3 dagar från auktionens slut tid vill jag se betalningen.

Kolla alla mina andra auktioner, det finns fynd att fynda!

Objektsnr 630800524

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 06:57

OBS! NYTT HUSVAGN/HUSBIL DRAPERI/DÖRRFÖRHÄNGE GRÅVITT PLAST SNODDAD

Utropspris

|0 Bud

400 kr

Slutar om

clintansrival

Jämjö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

488 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?