Beskrivning

Svart bomberjacka perfekt i vår och sommar. Använd sparsamt. Lite ytligt smuts på som lätt går bort.
Stl 146

Du betalar frakten.
Jag skickar med spårbart lätt, via postnord. Det kommer antingen till brevlådan eller postombudet, beroende på storlek, och går alltså att spåra.
Kan även gå med dhl.

Du betalar frakten.
Jag skickar med spårbart lätt, via postnord. Det kommer antingen till brevlådan eller postombudet, beroende på storlek, och går alltså att spåra.

Tänk på att du tjänar ofta på att köpa flera saker och att jag gör det till en samfrakt. Meddela mig gärna om du vill samfrakt på någonting, så kan jag väga och se vad slutsumman blir, innan du betalar.

Var inte rädd för att fråga om att dela på något paket heller, om det är något som inte är intressant i ett paket, tänk dock på att paketpris oftast är billigare.

Katt finns i hemmet.

Obs! tänk på att det är svårt att uppskatta vad någonting väger exakt, innan det är paketerat rätt. Man väger innan och uppskattar, men ibland ligger det runt en gräns och blir det tyngre eller lättare i slutändan. Har jag skrivit för billigt så blir det självklart jag som får stå för den summan som går över, då du har valt att köpa mot den frakt jag skrivit. Skulle det bli åt andra hållet nåt enstaka fall, accepterar du att det kanske är nån krona billigare. Det är absolut inget jag skulle göra med flit och "tjäna" på det. för det gör jag inte vilket som, då jag ändå står för emballage(påsar, tejp, papper,bläck, bensin och tid ombud)

Objektsnr 629612066

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 13 apr 11:14

Svart bomberjacka sparsamt använd stl 146

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Auktionen avslutades utan bud

AlwaysAndForever

Vara, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

798 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?