Beskrivning

Denna sportiga kronograf från Riedenschild fokuserar på precision och mångsidighet. Kvartsrörelsen Tidsmodul VD57 Quartz med stoppfunktion garanterar oklanderlig funktionalitet i vardagen. Utrustad med en datumdisplay klockan 4 och en roterande ram. Dykklockan är vattentålig mot upp till 200 meter. Ett härdat mineralglas skyddar den grå urtavlan och rörelsen under. De vita pekarna och indexen är tydligt synliga. Det rostfria silverhöljet är obefläckat färdigt. En svart silikonrem ger bekväm bäring. Specifikationer: - Rörelse: Tidsmodul VD57 - Hölje material: 304 rostfritt stål - Falldiameter: 44mm (utan krona) - Klocka rem bredd: 22mm - Vattentät: 20 ATM - Quartz

Garanti ingår 2 år

Själva känslan av att äga en Riedenschild är oslagbar. Speciellt med tanke på det låga priset. Ett måste till sin klocksamling.

Riedenschild är inte ett märke många känner till vilket vi på CL & CO gillar för det känns mycket mer unikt än något alla känner till som massproduceras.

CL & CO Ädelmetall o Klockor

Du som kund har 14 dagars ångerrätt som börja gälla dagen efter att ni mottagit varan och är det så att ni vill nyttja den är det kunden som står för frakten.

Objektsnr 631555177

Visningar 11

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 20:04

RIEDENSCHILD- Gear Diver silikonarmband vattentät 200 meter.

Pris

1 450 kr

CLCO-AB

Kalmar, Sverige

4.9

CLCO-AB

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?