Beskrivning

Kvadratisk urglas i akrylplast som är 25 x 25mm med upphöjning/domed.

Vi har många fler rektangulära/kvadratiska glas i olika storlekar och former som ej annonserats ut. Säg till om det är någon/några speciellt mått du söker efter så kollar vi upp det och annonserar ut de.

Har ni fler frågor angående varan eller vill ha fler bilder/närbilder så är det bara att skicka ett meddelande till oss via Tradera.

Fraktalternativ: Välj Standardfrakt (19 SEK) eller Spårbar frakt och försäkrad (60 SEK). Notera att standardfrakt inte är spårbar, så vi rekommenderar spårbar frakt för säker leverans och uppföljning.

For EU buyers: Choose Standard Shipping (45 SEK) or Trackable Shipping (150 SEK). Note that standard postage isn’t trackable, so we recommend trackable shipping for secure delivery and follow-up.

14 dagars ångerrätt: Detta innebär att från den dag du tar emot din vara har du 14 dagar på dig att meddela oss om du vill göra en retur. För att din retur ska godkännas måste varan vara i oförändrat skick – den ska vara oanvänd och skadefri och i originalförpackning. Som bevis på köpet krävs kvitto eller köpebevis.

Returfrakt: Returfrakten bekostas av kunden. Vi rekommenderar att du returnerar varan med spårbar frakt att och fraktförsäkring, då vi inte kan garantera att vi mottar returen om den går förlorad på vägen till oss.

Återbetalning: När vi mottagit och granskat din retur kommer vi att informera dig om returen godkänts.

Objektsnr 630295700

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 16:52

25mm L x 25mm B - Klockglas/Urglas/Akrylplast Reservdel

Pris

80 kr

OraPassion

Ytterby, Sverige

5.0

OraPassion

Företag

38 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?