Beskrivning

Då har vi kommit till en punkt att vi inte längre har tid eller lust att lägga mer pengar på denna bil. Det är en vw passat med automatlåda. Vi har haft den i våran ägo i lite mer en 1 år. Vi har haft den som pendlar bil till och från jobb men nu när det börjar bli varmt så är den inte längre pålitlig.

LÄS HELA ANNONSEN INNAN NI HÖR AV ER

Många kommer säkert fråga om miltal i historiken och ja har inget svar på det. Vi köpte den så i god tro att allt var som de skulle men vi inser nu att förra ägaren gjort något.

Skrotbil, reservdels bil, GDS bil. Gör va ni vill med den bara vi blir av med den.

Bilen har körförbud då vi inte han att besikta den eftersom vi har varit mitt upp i att försöka fixa ett fel som fortfarande kvarstår.

Oftast när bilen är kall så startar den utan problem och går att köra dock när den blivit varm och man väljer att stänga av den så om man efter en liten stund försöker starta den så självdör den bara sådär. Det låter som den försöker dra igång men inte riktigt lyckas. Låter man den stå så den blir kall oftast efter 2-3 timmar så brukar den starta utan några konstigheter. Dock nu när temperaturen ute börjar stiga så kommer de nog ta lite längre tid för den att bli lite svalare.
Bilen va in på verkstad för felsökning och byte av lambdasond ganska nyligen då motor lampan lyste. Det felet är åtgärdat men fortfarande kvarstår felet att den dör när den blivit varm. På verkstaden konstaterar de att det är fel på bränsletryckreglerventilen och den är byt men som sagt samma fel kvarstår.

Orkar inte med den längre då den bara kostar oss massa pengar just nu och då vi inte har råd att fortsätta lägga ut massa pengar så väljer vi att sälja den som GDS bil eller som reparations objekt.

Nytt batteri är köpt då vi först trodde det var den som spöka så det får ni med. Bilen står på bra allround däck.

Lambda sond byt
Bränsletrycksreglerventil byt
Spolarvätskepump byt

Hade tänkt byta olja på den men det har inte hunnits med men ett nytt oljefilter och oljeplugg medföljer.

Skatten skall betalas i maj så det får nya ägaren stå för.

Denna bil är perfekt till dig som har kunskap, tid och lust att fixa upp denna bil. Den har varit riktigt skön att körare när den funkat som den ska. Obs AC funkar utan problem på den

Lämnar inga garantier och inget återköp.

Endast en nyckel finns

Bilen köpes som den står. Hämtas smidigast på kärra eller flak.

Väljer du att försöka köra med den från våra plats där den står så ansvar vi inte va som händer med den under körning. Kom dock ihåg att den har körförbud.

Bilen står i Uddevalla

Hämtas på plats och ägarbyte görs i transportstyrelsens app

Objektnr 632103622

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 22:57

Volkswagen Passat 1.8 TSI TipTronic GDS/Defekt bil LÄS AUKTION NOGA INNAN BUD!

Utropspris

|0 Bud

6 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?