Beskrivning

Barefoot® Ride-On-Pad inkl. nya fårullsplattor, sadelgjord och schabrak.

Storlek: Barn / Shettis
Färg: svart

Skick: Använd max 5-10 gånger med schabrak under på russ Fårullsplattorna är aldrig använda. Mycket bra skick! Köpt i augusti.

Sadelgjord: anatomisk från Protector, 60 cm, dressyrgjord med dubbel resår i båda ändar och gel. Har även en dressyrgjord på 75 cm till salu som jag kan byta till kom den hellre önskas.

Nypris för padd utan schabrak & gjord: 1490 kr.

Den bästa barbackapadden på marknaden i mitt tycke. Säljes eftersom ponnyn endast vill vara körhäst och inte ska ridas mer. Har haft likadana i både till ponny och till andra hästar och de är en dröm att rida i. Lagom bra grepp och blir inte särskilt breda jämfört med andra modeller.

Info från försäljaren: En riktigt bra barbackasadel med väldistribuerat V-gjordssystem som minimerar klämrisk och som inte orsakar koncentrerad tryck på ett och samma ställe.
Det finns inga stigläderfästen för att ytterligare minimera risken för det skadliga tryck som kan uppstå när ryttaren lägger sin vikt i stigbyglarna.

Hela sadeln är vadderad med högdensitetsfoam med undersida av anti-glid Sympanova och översida av mjukt microfiber som ger bra grepp.

V-gjordssystemet har fårskinnsklädda plattor som både stabiliserar remmarna och ser till att de inte orsakar irritation och skav i hästens päls.

Sadeln är utrustat med tre D-ringar och bärhandtag (handtaget ska ej användas vid uppsittning). En storlek - ponny. Passar de minsta ryttarna. Perfekt till shettisar! Total längd: 43 cm. Sitslängd: 36 cm. Passar barn med byxstorlek 104-140. Färg: svart.

Finns i Torsby. Åker till Skara regelbundet. Ska snart till Borås. Kan tas med påvägen (Sunne-Edsvalla-Grums-Säffle-Åmål-Mellerud-Trollhättan-Vänersborg- Alingsås-Borås) eller (Sunne-Kil-Karlstad-Kristinehamn-Gullspång-Mariestad-Götene-Skara). Men skicka meddelande innan köp så kollar vi först att det passar.

Objektsnr 630988083

Visningar 157

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 22:40

Barbackapadd Barefoot

Utropspris

|0 Bud

800 kr

Auktionen avslutades utan bud

Emsyzz

Torsby, Sverige

5.0

Emsyzz

Verifierad

Toppsäljare

101 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?