Beskrivning

Mjukt & vårdande cerat med noga utvalt innehåll för att vara extra snäll mot läpparna!

Våra läppar är känsliga och ett bra cerat behövs alltid i fickan, oavsett om det är sommarens sol eller vinterns kyla som torkar ut dem. De mineraloljebaserade cerat/lypsyl som många använder lägger sig på ytan och skapar ett beroende genom att de på sikt torkar ut dina läppar. Ett bra cerat tillverkat av fina ekologiska och vegetabiliska oljor/smörer och bivax bevarar fukten, tillför viktiga fettsyror och är inte uttorkande.

Använd på torra partier som läppar. Lanolin, bivax, mandel- och olivolja gör verkligen under för torr hud och skyddar huden länge.

Detta stift gör dig beroende på ett bra sätt. Inte att du ideligen måste använda det som med andra stift som innehåller petroleum. Utan för att du inte vill vara utan det eftersom du vet att du inte kommer att hitta något bättre. Det hjälper dina torra läppar att bli så smidiga och det sitter i så länge att du blir förvånad.

Bivax ger ett fast cerat som är fuktbevarande och som skyddar dina läppar. Kakaosmör ger en len känsla och är perfekt för torr, narig och sprucken hud samt innehåller rika mängder E-vitamin.

Ingredienser: cera alba (beeswax), organic prunus dulcis (almond) oil, organoc olea europaea (olive) fruit oil, lanolin, organic theobroma cacao (cocoa) seed butter, tocopherol (helianthus annuus seed oil), tocopherol, citrus sinensis peel oil expressed, *Limonene, *linalool, *citral. (*finns naturligt i eterisk olja)

4,5gram

Finns även utan doft - se Ekendahls Cerat

Objektsnr 631227378

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 09:51

Klockargårdens Eko Läppcerat Bivax - Apelsin

Pris

70 kr

LantligSjälEkobutik

Uddevalla, Sverige

5.0

LantligSjälEkobutik

Företag

Toppsäljare

160 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?