Beskrivning

Fantastisk och användbar olja som är extra fin till de allra minsta, känsligaste, gravid & ammande! Mycket bra som intimolja. Tips: använd vid blöjbyten eller i badvattnet till stora som små för ett snällt och återfuktande bad. Lämplig att användas dagligen och går utmärkt att blanda med andra oljor.

En oerhört omtyckt olja! Kallpressad 100% naturlig, ekologisk från sötmandlar. Den är rik på omega 6 & 9, vitamin E och tas långsamt upp av huden, vilket gör den idealisk för ansikts- och kroppsvård, massage, sminkborttagning och babyvård. Den milda och semi-torra oljan gör huden mjuk och återfuktad och hjälper till att återställa torr och sprucken hud likväl som eksem och irriterad hud. Passar torr och känslig hud samt mogen hud och alla hårtyper. Mandelolja innehåller fytosteroler som verkar inflammationshämmande, kan lindra klåda och irriterad hud, ökar cirkulationen, stärker hudens barriärskydd och skyddar mot UV-strålning. Den är också antioxidant och förebygger bristningar hos gravida och minskar synligheten av redan uppkomna.

Använd såhär: Till ansiktet, hela kroppen och håret. Mandeloljan är oslagbar och enligt många det bästa du kan använda till babyvård, i badvattnet, till intimvård (framförallt efter förlossning), ömma/såriga bröstvårtor pga amning, massageolja, sminkborttagning och att smörja in hela kroppen med - allra helst gravidmagen. Extra bra för den allra känsligaste huden. Kan även användas som balsam eller hårinpacking för att reparera skadat hår och ge extra glans. Några droppar räcker långt!

Den har lugnande egenskaper, kan lindra klåda och irriterad hud och den används ofta vid taktil massage. Det är en väldigt fin babyolja och kan användas på samma sätt som Ekendahls Eko Olja med ringblomma

Andra användningsområden: Mandelolja är även fin som massageolja, ansiktsolja, kroppsolja, nagelolja, ögonfransolja, hårolja och graviditetsmageolja

Ingredienser: Prunus amygdalus seed oil* (mandelolja) * certifierad ekologisk

Storlek: 100ml

SE HELA UTBUDET I MIN WEBSHOP

Objektsnr 631450509

Visningar 16

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 21:56

Ekendahls Eko Mandelolja 100% Naturlig 100ml - Kropp, ansikte, intim, hår, bad

Pris

155 kr

LantligSjälEkobutik

Uddevalla, Sverige

5.0

LantligSjälEkobutik

Företag

Toppsäljare

160 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?