Beskrivning

HAIRBURST SET MED TVÅ PRODUKTER. Båda är nya, ej öppnade öht. Nypris var ca 718kr för båda.

•VOLUME &GROWTH ELIXIR (125ml, ord pris 469kr)

Hairburst Volume & Growth Elixir Spray är en prisbelönt multifunktionell stylingspray som är berikad med en kraftfull kombination av aktiva ämnen med natutligt ursprung såsom hjortron, nässelextrakt och ärtskottsextrakt. Dessa ämnen har visats motverka håravfall, förbättra hårväxten och tätheten, öka hårets volym samt verkar avgiftande. Pantenol och hydrolyserade veteproteiner hjälper håret att behålla vatten, vilket gör hårstråna fylligare. Tillsatta polymerer bidrar till att ge håret ett tjockare utseende med mer volym. UV-skydd försvarar håret mot solskador och föroreningar. Ditt hår får en fin lyster, blir friskare och ser mer levande ut. Den SLS- och parabenfria formulan är vegansk. Ljuvlig och fräsch doft av avokado och kokos.
:
Spraya generösa mängder på rent och fuktigt hår, inklusive rötterna. Styla håret som vanligt. Föna håret upp och ner för extra lyft och volym.

•HAIRBURST CONDITIONER FOR LONGER STRONGER HAIR, 350ml, ord pris 249kr.
Hairburst Balsam är vetenskapligt framtagen med naturliga premiumingredienser som främjar hårväxten och förbättra hårkvaliteten. Innehåller över 95 % naturliga ingredienser. Pantenol drar till sig vatten och bidrar till att förbättra hårets utseende, känsla och fyllighet. Hydrolyserade veteproteiner skyddar håret och det bryts inte av lika lätt. Detta genom att sammanföra kluvna toppar och aminosyror, vilket gör att håret ser friskare ut genom att förbättra hårets förmåga att dra till sig fukt där skador kan ha uppstått på grund av yttre faktorer såsom värme och styling.

Den SLS- och parabenfria formeln är vegansk, inte testad på djur och doftar avokado och kokos.

Med doft av avokado och kokos
Passar alla hårtyper

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att kommunikationen är vänlig, tydlig och med en trevlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning om du meddelar men skickar varan först efter betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande men produkten skickas snabbare vid betalning inom inte alltför lång tid.

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 632779558

Visningar 63

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 13:53

HAIRBURST SET: VOLUME&GROWTH ELIXIR + CONDITIONER FOR LONGER STRONGER HAIR

Utropspris

|0 Bud

299 kr

Auktionen avslutades utan bud

uffe300

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

519 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?