Beskrivning

Bayliner 2052 LS Capri 1996 Renoveringsobjekt / Vrak

Efter större intresse än väntat bestämde jag mig för att göra en auktion av det här så får ni slåss om det här projektet. Jag ska försöka skriva allt jag vet och kan komma ihåg. Men betrakta detta som ett komplett renoveringsobjekt utan några som helst garantier.

Jag köpte båten för ca 10 år sedan efter att båten hamnat under vatten och såldes på auktion som renoveringsobjekt. Allt har alltså varit under vatten inkl. motor. När jag började riva isär båten visade det sig att all armering i plasten (plywooden) till längsgående förstärkningar och skott var helt ruttet, som matjord inne i plasten. Jag har slipat bort allt dåligt och hade tänkt plasta om det. Då kom en storm och ett träd blåste ner över vindrutorna på båten som krossades. Då tappade jag suget. Det här är säkert 10 år sedan nu.

Nu vill jag bli av med allting. Jag säljer absolut ingenting löst. Allt ska bort! Den som köper detta måste inse vilket enormt jobb det kommer att innebära att få ihop båten igen och att i stort sett allting måste gås igenom och renoveras.

Betalning

Betalning innan avhämtning.

Avhämtning

Östanvik (nära Furudal) norr om Rättvik i Dalarna. Vi kommer överens om en helg där vi kan hjälpas åt att plocka ihop alla delar och lasta på trailer. Det finns ingen båttrailer.

Skrov

Inga större yttre skador eller sprickor i skrovet.

Motor

Mercruiser 4.3 LX

Förgasare isärplockad, delar finns kvar.

Efter jag hämtade båten kollade jag olja och startade motorn med startgas och lät den gå ca 60 sekunder. Den gick ok på startgas men jag vet inte om det finns skador i form av rost eller vad som hänt med den efter alla dessa år. Den har förvarats i lada.

Finns inget foto tyvärr.

Drev

Alpha One

Drev och propeller förmodligen ok skick

Finns inget foto tyvärr.

Inredning / Kapell

Kapell finns men vet inte om 100% komplett. Skicket lite slitet vad jag kommer ihåg men ok.

Alla sidopaneler (som finns på amerikanska båtar) och viss inredning och dynor finns helt nya. Kan inte garantera att allt finns, det som var riktigt dåligt skick har jag kastat.

Gamla stolarna finns. Slitet skick med någon spricka.

Finns inget foto tyvärr.

Objektsnr 627644589

Visningar 1 042

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 5 apr 13:31

Bayliner 2052 LS Capri 1996 Renoveringsobjekt / Vrak

Slutpris

|

3 250 kr

Auktionen är avslutad

stuxba vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?