Beskrivning

Produktbeskrivning:

14-16' V-skrovskåpa.

Detta båtskydd är tillverkat av hållbart marint material med PVC-beläggning; det är vattentätt och rivtåligt, skyddar din båt från damm, regn, snö och sol, vilket avsevärt minskar för tidigt åldrande av din båt.

-Universellt båtskydd

- Material av marint kvalitet

-Vattentät och UV-skydd

- Omfattande skydd

Huvuddrag:

-600D treskiktsmaterial,
Detta vattentäta båtskydd är tillverkat av höghållfast 600D polyestermaterial, som är mer hållbart, reptåligt, rivbeständigt och UV-beständigt.

- Four Seasons Protection,
Båtskyddet på 14-16 fot skyddar din båt från regn, snö, vind, fågelspillning, trädsaft och damm. Den blockerar också UV-strålning med en anti-UV-finish.

- förstärkningsband och spännen,
5-delade justerbara remmar och snabbspännen hjälper dig att låsa locket ordentligt och förhindra att det blåser bort av vinden.

- Linda runt elastisk fåll,
Bungee-snöre sys runt fållen för en säker passform. Samtidigt kan designen med dubbla sömmar skydda omslaget från att slitas sönder.

-Lätt att installera och lagra,
Integrerade spännen och justerbart remsystem ger enkel passform och snabb släppning. Föremålet kommer också med en förvaringsväska för att förvara båtskyddet och tillbehören.

- Passar 14'-16' båtar,
Detta lock passar 14-16ft v-skrov. Den är designad för långtidsförvaring, förtöjning och motorvägsresor, vilket hjälper till att skydda den från damm och andra utomhuselement.

Produktspecifikationer:

Längd: 14'-16'/427cm-488cm

Strålbredd: Upp till 90"/229 cm

Material: 600D Oxfordduk

Skaftlängd: 53,9"/137cm

Paket innehåll:

1 x båtskydd

1 x förvaringsväska

5 x axelband

1 x stödstång

Funktioner och detaljer:

-Marine Grade Material: Detta vattentäta båtskydd är tillverkat av marinkvalitet 600D Oxford-tyg med PVC-beläggning; det tål lätt rivning, blekning, fukt och kallsprickor. Det håller din båt i toppskick.

-Vattentät och UV-beständig: Produkten är tillverkad av höghållfast material med vattentät PVC-beläggning och UV-beständig ytbehandling, vilket kan ge fullt skydd för din båt i molniga, regniga, snöiga och dimmiga dagar.

-Fullständigt skydd: 5 justerbara remmar och integrerade spännen hjälper till att låsa locket ordentligt. Detta 14-16 fots båtskydd tål starka vindar bättre och skyddar båtskyddet från att blåsas bort av starka vindar.

-Perfekt detaljdesign: Produkten är gjord av kraftiga dubbla sömmar, vilket är mer hållbart och skyddar ditt fodral från att gå sönder. Kraftig elastisk snöre sys runt fållen för en säker passform. Dessutom finns 1 stödstång för att stödja båtskyddet och minska vattenansamlingen.

-För båtar upp till 14'-16': Passar V-skrov; passar båtar upp till 14' till 16' i längd med balkbredder upp till 90'. Idealisk för båtförvaring, förtöjning och bogsering.

Lägga märke till:

- Dra inte hårt i remmarna när du använder remmarna för att fästa båtskyddet.
- Vänligen mät din båts längd och strålens bredd.
-strålens bredd: Mät båtens bredaste punkt.
- Mittlinjelängd: Mät inte upp och tvärs över vindrutan.
– Om du har en central styrenhet ombord, se till att locket är tillräckligt stort för att täcka hela båten.

Objektsnr 629821638

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 11 maj 12:21

14-16 fot Universal V-skrov båtöverdrag,höghållfast material,skydd hela säsongen

Pris

1 129 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

319 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?