Beskrivning

Kopplingslås Milenco AKS3004 med tre nycklar. Har legat i förrådet oanvänt i sin väska sedan första veckan. Det blev inte så att vi bytte koppling så detta förblev oanvänt.

Väger hur mycket som helst.

Den svarta plastprylen är borta men går att köpa ny för under hundralappen

———————————————
Jag tycker att det har skett en förändring på Tradera det senaste, tyvärr är det vanligare att köpare ångrar sig eller kommer i efterhand och ställer frågor är missnöjd med vad man köpt. Det är synd men med nästan 1000 affärer så har jag lite att jämföra mot. Och jag gör mycket för att alla ska bli nöjda.

Därför uppmanar jag till att ställa frågor om det ni undrar innan ni bjuder så inga missförstånd sker. Jag reserverar mig vidare mot allt möjligt som kan tänkas uppstå utom det jag explicit skrivit i annonsen eller svarat på eventuella frågor.

Så fråga så vi kan reda ut saker innan och inte efter. Det tror jag vi båda tycker är både enklare och smidigare.

Jag reserverar mig för att byta till annan frakt om vi inte kommer överens om att inte det får ske. Men blir det dyrare så står självklart jag för den merkostnaden. Jag gör bara det om paketet blir bättre packat eller valt fraktalternativ inte funkar pga varans form eller liknande.

Objektsnr 628309007

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 13:03

Kopplingslås Milenco AKS3004 nytt

Såld för

500 kr
Annonsen är avslutad

slampen

Landvetter, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

878 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?