Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

2-kanalig kabelskyddsramp, gummi- och PVC-överdrag, modulära förreglingsanslutningar.

Denna kabelramp är designad för att kontrollera trafikhastigheten och ge tillräckligt med utrymme för vägkablar utan att skada bilar eller vägen. Den har högkvalitativ gummikonstruktion och PVC-beläggning för långtidsanvändning, en lastkapacitet på 11 000 pund och är säker för nattbruk.

-3st, 2 kanaler

- Maximal kapacitet på 11 000 pund

-Högkvalitativt halkskydd

-Modulära förreglingsanslutningar

Huvuddrag:

-2 kabelkanaler
Dubbla 1,3" breda x 1,2" höga / 3,2 x 3,1 cm kanalgummiuppfartsgupp ger gott om plats för elkablar, nätsladdar, slangar och nätverkskablar.

-11 000 lbs viktgräns,
Detta kabelskydd är tillverkat med hjälp av kraftigt och sakkunnigt hantverk, vilket gör att det tål en lastkapacitet på upp till 11 000 lbs för säker passage av alla bilar.

- Gummi och PVC-överdrag,
Denna gummiuppfartsbula är gjord av kommersiellt termoplastiskt gummi. Ytan på PVC-kåpan har en halkfri struktur för att ge säkerhetsskydd för bilförare.

- Flamshell design,
Kabelskyddsrampen med flipskydd ger dig fullständig flexibilitet att lokalisera och säkra alla lösa kablar, oavsett orientering. Det är bara att "snäppa" upp och trycka in.

- Modulära förreglingsanslutningar,
Detta kabelskydd är lämpligt för att bära mer än en kabel eller ledningsenhet, undvika olyckor, säkra kablar och mer.

-Multifunktionell applikation,
Särskilt lämplig för offentliga utrymmen som lekplatser, arenor, sportevenemang, utställningshallar, butiker, torg, tillfälliga nödapplikationer samt hem och kontor.

Produktspecifikationer:

Antal: 3 st

Kanal: 2

Färg: svart+gul

Material: gummi+PVC

Viktkapacitet: 11 000 lbs/4 989 kg

Produktmått: 40"L x 9,7"B x 2"H/101 x 24,5 x 5 cm

Enkanalsmått: 1,3" bred x 1,2" hög / 3,2 x 3,1 cm

Artikelvikt (vardera): 11,02 lbs / 5 kg

Paket innehåll:

3 x kabelskyddsramper

Funktioner och detaljer:

-3 ST 2-kanals: Produktmått: 40" L x 9,7" B x 2" H / 101 x 24,5 x 5 cm; Enkelkanalsmått: 1,3" B x 1,2" H / 3,2 x 3,1 cm; 2-kanals kabelskydd tillgängligt Förhindra olika ledningar från att skadas av människor och fordon. Dessutom är farthinder bra för att sänka bilhastigheter och skapa en säker körmiljö på vägar, parkeringsplatser etc.

-Maximal. 11 000 lb Kapacitet: Traditionell svart + gul ger bättre synlighet på natten och i miljöer med svagt ljus. Kabelskyddsramper har en unik design i utseende som drar till sig uppmärksamhet från förbipasserande och förare och saktar ner dem. Lastkapaciteten på 11 000 pund säkerställer att du kan köra din bil över ramper utan att störa kablarna som löper inuti.

-Högkvalitativt antisladdgummi: Detta kabelskydd är tillverkat av gummi av industrikvalitet och PVC-hylsa, som är vattentät, slitstark, icke-deformerbar och kan användas under lång tid. Clamshell-designen gör att du kan placera eller ta bort kablar snabbt och enkelt. Det finns texturerade remsor på ytan för att underlätta passagen av fordon utan att glida, stötdämpningen i botten har stark stabilitet och kan kontrollera trafikhastigheten utan att skada bilen eller vägen.

-Modulära förreglingsanslutningar: Modulär design gör att flera farthinder kan anslutas för att täcka längre ledningar. Med denna design kan du enkelt montera den på golvet i ditt hus eller till och med utomhus. Dessutom ger den här funktionen dig en "gör-det-själv"-atmosfär eftersom du kan låta en expert koppla produkten åt dig eller så kan du få en känsla av stolthet och prova den själv.

-Mångsidiga applikationer: Denna kabelramp är idealisk för inomhus och utomhus, kommersiella och inhemska applikationer som parkeringsplatser, lager, konserter, hotell, scener, köpcentra, sportevenemang, skolor, samhällen och byggarbetsplatser.

Objektsnr 609419080

Visningar 226

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

3st 11000lbs 2-kanals kabelskyddsramp, clamshell-stil, modulär anslutningsdesign

Pris

1 239 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?