Beskrivning

Så varför ska du definitivt överväga köpa just denna heta och eleganta modell av dieselvärmare när det finns 1 Miljard andra modeller välja mellan?

Förutom att det är iskallt och blött 8 månader om året:

1. Denna modell har automatisk avsotning vilket minimerar det grisiga jobbet rengöra munstycken med ståltråd. Nya parfymen LÉau Du Diesel har inte riktigt slagit igenom än trots det mycket trevliga priset / cl jämförelsevis.

1 ½ .Den har svensk bruksanvisning.

2. Om den mot förmodan skulle bestämma sig ta semester efter garantitiden på ett år så finns det reservdelar tillgå i Mälardalen.

3. Istället för en glidlagrad motor med en ljudnivå och hållbarhet som en ledsen Epatraktor har denna en kullagrad motor från Nippondenso.

3 ½ . Självklart är det med en kolmonoxidvarnare för att motverka att hamna på ett moln och spela harpa vid aktervind.

4. Om och när glödstiftet behöver bytas kan man bara obekymrat glida in på valfri marina och inhandla ett Webastostift då det är samma. Minns att glödstift går ALLTID sönder när det ösregnar och frugan är på dåligt humör långt innan värmaren tystnade. Du är värd mer!

5. Den stoltserar med 1 års EU garanti och det går även få support på svenska om råd och dåd behövs (kring värmaren , Inte äktenskapet).

Denna värmare ger glädje och värme och närmast oändlig lycka i många år framöver!

Objektsnr 627272676

Visningar 122

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 16:15

Dieselvärmare 5KW Komplett

Pris

2 200 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?