Beskrivning

- Inbunden bok i mycket bra skick. Oanvänd/Oläst - endast bläddrat lite i boken.
- 290 sidor.
- Tryck år 2017 Bonnier Fakta. Boken Trädgårdsdesign har utkommit i två tidigare utgåvor.
- Ann-Christin och Dan Rosenholm har skrivit och fotograferat flera uppskattade trädgårdsböcker.

"Kanske du står där på tomten till ditt nya hus eller mitt i den trädgård där du länge bott. Du vill skapa och förnya. Var ska jag börja, funderar du, och hur ska jag gå tillväga? Många, och du hör kanske dit, börjar skapandet med stor entusiasm för att sedan upptäcka att resultatet inte alls blir lika harmoniskt och inbjudande som de trädgårdar man kan beundra i böcker och tidningar. Vad är skillnaden, det vill du veta. Hur gör man för att få det att bli så där oemotståndligt läckert?

I Trädgårdsdesign får du steg för steg lära dig hur du skapar din egen drömträdgård, från den första enkla planlösningen till hur du komponerar rabatter. Du får all den hjälp du behöver för att komma igång. Som vägledning och inspirationskälla ska boken fungera hela vägen fram till förverkligandet av drömträdgården.

Trädgårdsdesign innehåller mer än 500 fotografier från fantastiska svenska trädgårdar som visar hur du kan skapa något eget och alldeles underbart i såväl den lilla radhustäppan som på den största tomten.

Objektsnr 628391420

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 21:51

TRÄDGÅRDSDESIGN - för en vackrare hemträdgård. - Tryck år 2017.

Slutpris

|

111 kr

Auktionen är avslutad

Mihjaa vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?