Beskrivning

Trädgårdsmästarens kök, av Christopher Lloyd

''Jag har själv fått så mycket glädje av att odla, av att äta det jag skördat och av det sociala umgänge som matlagning leder till, att jag ville skriva om det.''

Så skriver Christopher Lloyd i inledningen till denna charmiga och personliga bok där han förenar sina två favoritsysslor - trädgårdsodling och matlagning. Han är en av Englands mest kända trädgårdsmästare och tillika en uppskattad författare.

Med sin livslånga erfarenhet och underfundiga brittiska humor tar han oss med ut i sin enastående trädgård och bjuder in oss i sitt genuina lantkök. Han rekommenderar växter och plantor, han ger råd om lämpliga växtplatser och bjuder på ett överflöd av odlingstips. Väl inne i köket berättar han om matlagning i över 100 spännande recept med råvaror från den egna trädgården.

Boken är illustrerad med mer än 140 vackra och ofta originella färgbilder, tagna av fotografen Howard Sooley.

Den inbundna boken (klotband) med förlagets dekorerade skyddsomslag (där bokens pärmar har samma dekor som omslaget) är helt ny och i nyskick. Den är mycket rikligt illustrerad med fantastiska fotografier i färg varav många är närgångna.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 258/193 mm
Ryggbredd ca 24 mm
Vikt ca 1000 gram
Sidantal 255
Författare Christopher Lloyd
Förlag Bokförlaget Max Ström
Språk svenska
Utgivningsår 1998
ISBN 91-89204-00-X

Porto: Skickas i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 73 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 632430817

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 17:40

Trädgårdsmästarens kök – från Bokförlaget Max Ström

Utropspris

|0 Bud

120 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 974 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?