Beskrivning

** Obs. Ej avhämtning. Ej samleverans. **

Från Bokus:
"Det finns en oberättad del av vår nutidshistoria som handlar om ursprunget till det svenska IT-, musik- och spelundret vi i dag gärna skryter om. Berättelsen kretsar kring världens mest sålda hemdator, Commodore 64, och den grupp unga som under åttiotalet byggde sina liv kring den.

I Generation 64 intervjuas en mängd kända och okända svenskar som berättar om sin uppväxt med Commodore 64; om nätter fyllda av spelande - om hacken, knäcken och demopartyn.

Fram träder en tydlig historia om en generation ungdomar som hade samhällets starkaste krafter - skola, massmedia, politiker och fackföreningar - emot sig, men struntade i vilket. I dag har flera av dem framgångsrika karriärer i landets mest innovativa företag, vetenskapliga institutioner och medier.

Detta är en bok för dig som satt med en Commodore 64 som ung och kände dig delaktig i något större men kanske inte visste exakt vad. Den kommer att få dig att skratta, minnas, fundera och skaka på huvudet."

Titel: Generation 64 - Commodore 64 gjorde mig till den jag är
Författare: Jimmy Wilhelmsson, Kenneth Grönwall
Språk: Svenska
Bokförlag: Bokfabriken
Tryckår: 2014
Antal sidor: 181
Storlek bxh: 31 x 26
ISBN: 978-918730183-4
Bindning: Inbunden med skyddsomslag
Skick/Skador: I jättefint skick
Övrigt:

Paketvikt: ~ 1.7 kg

------------------------
Försäljningsvillkor:
Ej avhämtning. Ej samfrakt.
Varor skickas enbart spårbart via Schenker.
All betalning sker via Traderas betalningstjänster. Vinnarmail skickas automatiskt via Tradera efter auktionens slut, där finns alla uppgifter. Varor säljes i befintligt skick. Reservation för felskrivning. Betalning emotses senast 3 dagar efter avslutad auktion.
Alla bilder i auktionen har tagits av mig. Det du ser på bilderna är det du bjuder på om inget annat anges. Obs: Hundhår kan förekomma. Lycka till.

Objektsnr 628052315

Visningar 148

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 1 apr 18:08

Generation 64. Boken om Commodore 64. Utrop: 1 kr

Slutpris

|

255 kr

Auktionen är avslutad

covent vann auktionen

vakum_68

Borås, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

446 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?