Beskrivning

Boken om vikingarna... Bok om Vikingatiden. 246 sidor om vikingar.
Vikingatiden är en spännande epok i vår svenska historia. När en historiker och tillika skönlitterär författare och journalist som Catharina Ingelman-Sundberg fattar pennan och berättar blir sammanhangen tydliga och detaljerna får mening. De ca tusen år som förflutit tycks inte längre vara något hinder. Historien börjar leva.

Ingen historia blir levande om inte människor finns med. I boken möter vi ett antal starka personligheter, däribland ovanligt nog några kvinnor. Även helt anonyma människor bidrar till läsupplevelsen, så till exempel en kvinna som blivit övergiven av sin älskade. Vid en rysk flodbank, i fuktiga kulturlager, har brev skrivna på näver hittats. Kvinnan skrev: Om du hållit mig kär så hade du slitit dig loss från folks ögon och kommit.

Vikingarna var goda organisatörer, en förutsättning för att lyckas med de omfattande expeditionerna i snart sagt alla väderstreck. Vidare var de skickliga ingenjörer och, som vi vet, formidabla skeppsbyggare.

Hur uppfattades vikingarna på sin tid av människor från andra kulturer? En del skrev ned sina intryck. I Boken om vikingarna får vi läsa deras egna ord! Bland annat förvånade vikingen sin omvärld med sitt demokratiska styrelsesätt och med kvinnans starka ställning.



Hanteringsmärken på omslag men boken
är hel, utan skador.

Schenker = spårbart, reklamerbart.

Vi skickar separat Epost med betalinstruktioner inom 1-12 timmar. (Vänligen vänta tills du fått detta mail!) VIKTIGT! Kolla skräp/spamfilter/papperskorgen då svar ibland hamnar där. Passa på och köp mer från oss så samfraktar vi och du betalar endast en fraktkostnad (den högsta) Se alla våra andra objekt här: http://www.tradera.com/butik/Butiq


Vi har många objekt till salu. Samfraktar om möjligt!
Köper du flera objekt så kommer vi att reglera frakten och återbetala överskjutande kostnad.

.·:*¨¨*:·. Tack för titten!.·:*¨¨*:·.

@=@ Kolla @=@ Spana @=@ Speja!
Vi har cirka 700 objekt till salu. Samfraktar om möjligt!
Köper du flera objekt så kommer vi att reglera frakten och återbetala överskjutande kostnad.

Objektsnr 583438478

Visningar 502

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Boken om vikingarna... Bok om Vikingatiden. 246 sidor om vikingar.

Pris

169 kr

Förmedlingshuset

Ödåkra, Sverige

5.0

Förmedlingshuset

Företag

Toppsäljare

2 158 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?