Beskrivning

Johan Erséus bok som verkligen är något utöver det vanliga……och i absolut toppskick. Se foton och beskrivning nedan, (det var svårt att välja för att ge boken ett rättvist intryck) Förlag Max Ström, utgiven 2020, 319 sidor. Mått: 320x250x32 mm och vikt 2150 g.

Bokbeskrivning: Kronprinsessan Victoria har under två års tid vandrat genom Sveriges samtliga landskap. Med vandringarna ville hon uppleva olika delar av Sverige under olika årstider, samt lyfta fram vår unika och variationsrika natur. I detta storslagna praktverk får vi följa med kronprinsessan genom hela landet och med hjälp de bästa naturfotograferna möter vi svensk natur när den är som allra vackrast.Boken är 320 sidor och innehåller hundratals fantastiska bilder – här finns skärgårdarna, skogarna, sjöarna och fjällen. I boken kommenterar kronprinsessan på ett personligt sätt Sveriges rika natur.”Jag hoppas att denna bok ska fungera som inspiration till att upptäcka mer av Sveriges rika och varierande natur. Och även om det finns många möjligheter
att resa i Sverige så kan man uppleva något nytt precis där man bor.”Kronprinsessan Victoria

Köper du fler saker av mig vid samma tillfälle så ordnas självklart samfrakt om du vill, fraktkostnaden blir ju lägre och miljön mår lite bättre.

Objektsnr 630785278

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:13

Upptäck Sverige : med kronprinsessan Victoria

Utropspris

|0 Bud

70 kr

Slutar om

Råda15

Lidköping, Sverige

5.0

Råda15

Verifierad

75 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?