Beskrivning

Ljøradalføret - den öppna och välkomnande dalen från Gördalen i norr till Støa i söder. En perfekt bok för dig som gillar Sälen, Stöten samt Trysil och lite mer okända områden därikring.

Denna fotobok tar er med bland kända och okända platser i området. Boken bjuder på ett urval av platser och motiv från olika årstider som ger inspiration att hitta just era favoritplatser.

Sälen och Trysil är välkänt för sina sommar- och vinteräventyr men denna gång besöker vi Ljørdalen som ligger i den inbuktning som Norge gör i Sverige norr om Stöten. Huvuddelen av boken håller till på den norska sidan men både i norr och i söder kommer Sverige med.

Ur innehållet: Gördalen, Linnes, Skåret, Skårbekkdalen, Bergåa, Fregn, Floden, Bjønnåsen, Bjørneby, Ljørdalen, Holla, Gira, Brynflået, Tangån, Årkåsa, Susdalen, Faksen, Gjervolla, Støa, Grundforsen, Stöten, Nymon, Støsetra samt Flera.

Boken består främst av inspirerande färgbilder men även många kartor som hjälper läsaren att hitta ut i området. Författare är Stefan Nicolaisen som har vandrat och skrivit om området sedan 1996. Detta är hans tredje bok.

Boken är både på svenska och engelska.

Se fler bilder på: https://www.salenvandring.se

ISBN: 9789163975691
Antal sidor: 270 sidor
Vikt: 1500 g
Format: Mått 280 x 210 mm, Ryggbredd 30 mm, hård pärm
Form: Gamst Design, Tromsø Norge
Tryck: Print in Baltic, Raudondvaris Litauen
Förlag: Islinge IT
Utgiven: november 2020

Objektsnr 629742839

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 10 maj 14:43

Bilder från Ljöradalföret - Sälen och Trysil

Pris

249 kr

Saelen7

Lidingö, Sverige

Verifierad

316 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?