Beskrivning

Den vita båten - Skärgårdsbåten i konsten, av Hans Henrik Brummer (redaktör) En härlig bok för den som gillar Stockholm, Stockholms skärgård, skärgårdsbåtarna i Stockholms skärgård – och konst! Boken har samma namn som den utställning som visades på Waldemarsudde 1991.

I "Den vita båten" slår doften från havet mot läsaren. Kolröken sticker i näsan. Skärgårdsbåten passerar Waldemarsudde och det är just där som boken har sin utgångspunkt – i prins Eugens rikliga motiv med båtar. I Den vita båten återges många av Prinsens målningar, men också andra konstnärers arbeten.

En kunnig skara skribenter skriver om konst, litteratur och båtarna i sig: Bo Grandien, Bure Holmbäck, Lennart Rydberg och Per Wästberg med Waldemarsuddes (dåvarande) chef Hans Henrik Brummer som inledningsförfattare och redaktör.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier samt reproduktioner av konstverk - såväl i färg som i svartvitt.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 230/210 mm
Ryggbredd ca 16 mm
Vikt ca 595 gram
Sidantal 132
Redaktör Hans Henrik Brummer
Förlag Carlsson Bokförlag/Prins Eugens Waldemarsudde
Språk svenska
Utgivningsår 1991
ISBN 91-7798-454-4

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633205720

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 18:24

Den vita båten - Skärgårdsbåten i konsten

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 809 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?