Beskrivning

På spåret: 2 500 frågor till hemmakupén - bok och elektronisk spelkonsoll i ett

En intressant bok för de som är intresserade av frågesport och/eller som har fängslats av TV-programmet På Spåret. Man skulle kunna kalla boken för ett sällskapsspel. I boken är det inbyggt en elektronisk spelenhet (som fungerar utmärkt). Boken är i nyskick.

På spåret - 2 500 frågor för hemmakupén är både en bok och ett spel. Med boken följer en digital spelenhet där man genom knapptryckning kan avge sitt svar. Vid felaktigt svar anger spelenheten det rätta och är alltså helt enkelt en digital domare. Den håller också räkningen och visar hur många frågor var och en av två spelare har klarat. Självklart kan hur många som helst vara med och tävla, men då får man själv hålla koll på poängen. Även om detta är ett sällskapsspel går det precis lika bra att spela alldeles själv.

"På spåret" är ett av SVT:s i särklass mest populära och mest älskade program. Tillsammans med sin redaktion har programmets frågeredaktör Lena Lind Brynstedt speciellt för denna bok skrivit 2 500 frågor som ibland är lätta, oftast lagom svåra och emellanåt riktigt kluriga. Boken är indelad i sju frågekategorier: Sverige, Europa, Världen, Historia, Kultur och nöje, Sport samt Djur, Natur och Vetenskap. Den är illustrerad med över 250 bilder.

Förordet är skrivet av de nya programledarna Kristian Luuk och Fredrik Lindström.

"Helt klart beroendeframkallande! Fascinerande och annorlunda. Det här är en annorlunda bok eller om det är ett spel? Jag satt och läste och spelade själv hela vägen till Göteborg, för det går att spela själv också. Datorn frågade och jag svarade. Otroligt roligt”!

Den inbundna boken (kartonnage) är helt ny och i nyskick. Den elektroniska spelkonsollen är utan anmärkning och fungerar direkt vid första knapptryckning. Bara att sätta igång att spela…

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd 205/205 mm
Ryggbredd 30 mm
Vikt 1200 gram
Författare Lena Lind Brynstedt
Förlag Bokförlaget Max Ström
Sidantal 304
Utgivningsår 2010
Språk svenska
ISBN 91-7126-188-5

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 630484740

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 24 apr 16:18

PÅ SPÅRET - bok och elektronisk spelkonsoll i ett

Utropspris

|0 Bud

135 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 787 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?