Beskrivning

En fantastisk bok i nyskick av Sara Bergmark Elfgren, som är tänkt för unga vuxna, men som även passar utmärkt för äldre.

Okej, såhär: Livet är tape-trading och extrajobb. Musiken är på blodigt allvar. Ett gäng tonårskillar som fryser under sina slitna skinnjackor, trevar sig fram i musiken, livet, och har knappt råd att köpa nya strängar. I dödsmetallen hittar dom en tillhörighet. Här får dom utlopp för den där obändiga lusten att utforska gränserna för både kroppen och själen. Det är en värld där man letar efter demoner, men där dom verkliga redan finns inuti.

——————————————————

”Grim är ett häpnadsväckande verk! För mig, som var en del av den svenska dödsmetallscenen i slutet av åttiotalet, var det nästan lite kusligt hur texten förflyttade mig till den tiden. Berättelsen är förhäxande och fungerar på flera nivåer. Den griper omedelbart tag i dig och du har inget annat val än att sluka boken. Den målar upp en väldigt autentisk bild av hur scenen fungerade med tapetrading, fanzine och så vidare, och jag gillar verkligen hur Sara bygger vidare på den världen och skapar ett verk som jag tycker närmar sig den magiska realismen. Jag rekommenderar verkligen denna bok! Fängslande och rysansvärd!"

- Tomas Lindberg, At the Gates, Disfear, Grotesque.

——————————————————

Objektnr 632991214

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 11 jun 17:57

BOK / grim, death metal, musik, goth, spänningsroman, at the gates.

Pris

99 kr

Metalhippie

Hisings Backa, Sverige

5.0

Metalhippie

Verifierad

59 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?