Beskrivning

Boken inleds med ett brutalt överfall. Sen handlar den om Cecilias liv från sju års ålder fram tills hon är femton år. Cecilia bor hos momo och uppfostras strängt av henne. Det finns mycket som är "synd" i tillvaron. Momo vakar över henne och är ständigt ängslig över vem Cecilia möter och om Cecilia ska råka illa ut. Cecilias dröm är att lära sig stenografi och skriva maskin så att hon kan bli sekreterare. När hon får arbete som expedit i affären så sparar hon för att kunna förverkliga sin dröm en dag.
Cecilia blir förälskad i en ung man, Gustav, som kommer till affären dagligen. Han har blivit förtjust i Cecilia men han blev lite bestört när han fick veta att hon var fem år yngre än honom. Vänskapen och kärleken lyser igenom deras möten men de nöjer sig med att hålla varandras händer ibland plus att Cecilia fick en kindpuss en gång. Då visste de inte om det hemska som skulle hända sen.

Kan hämtas på Loppis i Solna.

Ha gärna en koll på mina andra annonser, jag samfraktar. Tänk på att köp och budgivning är bindande på Tradera.
Information to buyers outside the Swedish borders: Shipping fee outside of EU is determined afterwards, depending on wich country the goods will be sent to.

Objektnr 632943118

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 11:18

BOK : Momo av Signe Hasso 1976

Utropspris

|0 Bud

10 kr

Slutar om

MAJUSKEL

Vällingby, Sverige

4.9

MAJUSKEL

Verifierad

99 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?