Beskrivning

Säljer 1st Dracula nr 11 ifrån år 1973.

Omslagets framsida ser ut som amerikanska serietidningen: The tomb of dracula #11 s omslag

Nedan kommer en kort bedömning om skick för tidningen och exempel på några fel/skador och kanske något positivt som kan finnas. Notera att alla fel & skador inte är nämnda!

Nr 11 1973 är nog i skick FR/GD med en hel del större skrap och skador på framförallt omslagets fram och baksida (se bilder). Ryggen är också sliten med en hel del skrap&skador & bl.a ryggrevor upptill och nedtill om över 1cm (se bild3). Vidare har tidningen tyvärr släppt ifrån nedersta häftklamman! Omslagets baksida har också ett antal större tumveck framförallt nedtill till vänster (se bild 2). Sidorna inne i tidningen är nog i grundskick VG med en del tumveck här och där som är synliga.

Men vänligen gör en egen bedömning av skick, genom att se på bilderna, innan ni lägger ett eventuellt bud, då jag inte är någon expert.

Självklart kan en del skador ej ha nämnts och/eller missats!

Tidningen skickas i en tunn kartong med bubbelplast via postnord spårbart, alternativt i ett kuvert vadderat med bubbelplast med frimärken för 41 kr, men observera tar inget ansvar för skador/förlust via postgången! (fraktkostnad 41kr=frimärken 36kr +5kr kostnad för vadderat kuvert som egentligen kostar 10kr) Frimärke&Vadderat kuvert alternativet gäller enbart för och inom Sverige!!

Om ni har någon specifik fråga angående tidningen, så sänd ett meddelande så skall jag försöka att svara så gott det går.

Obs tar inget ansvar för förlust/skador via posten(såsom t.ex en skada i brevlådeinkast)

OBS Betalning sker endast via Tradera!

Objektsnr 629505732

Visningar 59

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 23:34

Dracula nr 11 1973 - #11 1973

Utropspris

|0 Bud

28 kr

Auktionen avslutades utan bud

KekGbg

Falköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

135 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?