Beskrivning

EVALUERINGSMODELLER

av Hanne Kathrine Krogstrup

Hans Reitzels forlag 2006, 2:a utgåvan.

Häftad i gott skick, mindre bruksspår.

På danska.

Der evalueres som aldrig før, og der eksisterer et utal af evalueringsmodeller. I denne informative og fagligt velfunderede lærebog gennemgår den kendte forsker og forfatter Hanne Kathrine Krogstrupet stort udvalg af disse modeller.
I forhold til den foregående udgivelse af bogen fra 2003, afrundes Evalueringsmodeller nu af en omfattende perspektivering, der bl.a. inddrager begreber som: Evalueringers individorientering, McDonaldisering af evaluering, Opbygning af evalueringskapacitet, Institutionalisering af evaluering.
Bogen beskriver, vurderer og giver et overblik over en række evalueringsperspektiver og -modeller: Klassisk effektevaluering, Målopfyldelsesevaluering, Realistisk evaluering, Præstationsmålinger, Brugertilfredshedsundersøgelser, Responsiv evaluering, Interessentmodellen, Dialogorienteret brugerinddragelse i evaluering, Kompetenceevaluering og Empowermentevaluering.
Modellerne repræsenterer et bredt spektrum af internationalt udviklede evalueringsmodeller, der allerede anvendes eller har potentielle anvendelsesmuligheder. Bogen henvender sig til alle, der beskæftiger sig med evaluering.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 392958684

Visningar 639

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

EVALUERINGSMODELLER Hanne Kathrine Krogstrup 2006

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 193 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?