Beskrivning

Jag säjer, (i olika auktioner), ett antal skönlitterära, moderna och äldre KLASSIKER, bland annat ett antal böcker av och om VILHELM MOBERG, (bild 10)
Jag SAMFRAKTAR.

Här, (i denna auktion) - "MANNEN I SKOGEN - EN BIOGRAFI ÖVER VILHELM MOBERG" av Jens Liljestrand. SLUTSÅLD som inbunden. Oläst/NYSKICK, något lätt utvändigt spår av hantering. Inbunden med märkband och skyddsomslag. 732 sidor.

Vilhelm Moberg var en av det svenska 1900-talets största diktare, som med sina utvandrarromaner om Karl Oskar och Kristina skrev seklets mest lästa och älskade litterära verk. Samtidigt var han en av landets viktigaste opinionsbildare och länge vår mest spelade dramatiker.

Trots Vilhelm Mobergs unika status har det inte funnits någon biografi som omfattat hela hans gärning. Först nu, 45 år efter hans död, kommer boken som skildrar Moberg i helfigur. Jens Liljestrand berättar levande och fängslande om en av våra mest komplexa, kontroversiella och storslagna kulturikoner. Mannen i skogen är den definitiva boken om Vilhelm Moberg och hans stund på jorden.




SAMFRAKT
vid köp av flera objekt. Förmånligt med Schenker vid köp av flera böcker

Titta gärna på mina andra auktioner med konst, design och angränsande ämnesområden.

Betalning genom överföring till mitt bankkonto eller via TRADERABETALNING-Swish/Kontokort/PayPal. Jag packar väl, ansvaret hos fraktbolaget när jag lämnat. Hos Schenker kan du följa försändelsen via internet.

Foregin buyers - other shipping prices

Objektsnr 627970376

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 21:10

Jens Liljestrand: MANNEN I SKOGEN - EN BIOGRAFI ÖVER VILHELM MOBERG. Oläst. SLUT

Utropspris

|0 Bud

59 kr

Auktionen avslutades utan bud

zmxn

Ydre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 959 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?