Beskrivning

VÄLJ RÄTT HUND Charlotte Swanstein + HUNDEN SOM HOBBY Lisbet Helleberg

VÄLJ RÄTT HUND - ICA förlag 2007 - Kartonnage i mycket gott skick.

Hunden har aldrig varit så populär som i dag. Och raserna är många. Det gäller att välja en hund som passar familjen och familjemedlemmarnas intressen. Hunden ska ju vara en kamrat och tillgiven vän under många år. Välj rätt hund är en praktisk vägledning för den som funderar på att skaffa hund. Samtidigt är boken ett lättanvänt uppslagsverk över de vanligaste hundraserna. Den presenterar ca 220 raser i text och bild med beskrivningar av arbetsbakgrund, behov, mentalitet, hårlag, skötsel m.m. Ett överskådligt schema gör det enkelt att hitta passande raser. Boken berättar också om hundens utveckling från valp till vuxen, inlärning och prägling, miljö- och lydnadsträning samt utfodring och skötsel. Charlotte Swanstein är sedan 1993 verksam som hundpsykolog. Vid sidan av sysslan som hundpsykolog och instruktör är hon en framgångsrik och uppskattad författare av artiklar och böcker och en kunnig expert i radio- och teve-program.

HUNDEN SOM HOBBY - Lisbet Helleberg - Bilda förlag 2002 - Kartonnage i mycket gott skick.

Den handlar i text och bild om de tre hundarna Alma, Fanny och Smilla, om deras egenheter och hundvardagens glädjeämnen, men också om problem och bekymmer, om sjukdomar och trassel. Insiktsfulla allvarligare avsnitt varvas med kåserier om lydnadskurser, utställningar och skendräktighet med pipdjur som valpar. Vi får följa den busiga valpen Smilla under hennes första år tillsammans med Fanny och Alma. Smilla går på olika kurser och försöker sig på utställning. Hon lär sig viltspår och vanligt spår, men lyckas inte så bra med lydnaden. Hunden som hobby handlar om hundens hela liv, från födelsen till döden, och om den glädjefyllda vardagen däremellan. Det är en bok om nödvändigheten av att leva livet med hund och en sann kärleksförklaring till människans bästa vän.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 541699734

Visningar 306

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VÄLJ RÄTT HUND Charlotte Swanstein + HUNDEN SOM HOBBY Lisbet Helleberg

Pris

190 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 123 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?