Beskrivning

HUNDFOSTRAN en lydig hund är en lycklig hund

av Erik Wilsson och Johan B. Steen

Bonniers förlag 2003.

Kartonnage i mycket gott skick.

Hunden sägs vara människans bästa vän. Hur bra denna vänskap mellan människa och hund ska bli är upp till varje hundägare. I Hundfostran får man läsa om hur man bygger upp ett gott och förtroligt förhållande till sin hund. En nyttig läsning för både husse och matte.
Boken inleds med arvet från vargen för att vi ska förstå hunden och dess beteende bättre. Den fortsätter med valpens grundläggande fostran, hundens mentalitet och skillnader mellan raser samt olika krav som ställs på vår hund utifrån vad vi ska ha den till, jakt- eller sällskapshund. De senaste rönen inom hundavel avslutar boken, som är en helt reviderad utgåva av en klassiker bland hundböcker med nya fotografier i färgErik Wilsson är fil.dr i zoolgi och har disputerat på en avhandling om den tidiga uppväxtmiljöns inverkan på hundars beteenden. Han har i flera år arbetat som utbildningschef vid statens hundskola i Sollefteå och där utbildat både tjänstehundförare, hundägare och instruktörer. Författare och medförfattare till ett tiotal böcker om hundbeteenden, hunddressyr och jakt. För närvarande arbetar Erik Wilsson som verksamhetschef inom Svenska Jägareförbundet och är bosatt i Västergötland.Johan B Steen är biolog med inriktning på fysiologi och är känd i både Norge och Sverige som föreläsare, debattör och författare till ett tiotal böcker om jakt och fågelhundar. Johan B Steen innehar sedan flera år en professur i fysiologi vid Oslo Universitet.Hundfostran har tidigare sålt i över 25 000 exemplar.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 592268966

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HUNDFOSTRAN Erik Wilsson Johan B. Steen 2003

Pris

160 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 123 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?