Beskrivning

Holt, Maggie, Sweeting, Stella

kartonnage i bra skick

FÖRSTA VALPSKOLAN presenterar en annorlunda och mycket effektiv metod för hunduppfostran, som går ut på att man belönar önskvärda beteenden hos valpen istället för att straffa den när den uppför sig illa. Tekniken bygger på en djupgående förståelse av hundens psykologi och lär hundägaren att ta kontroll över sin valp utan att kränka den. Boken erbjuder ett heltäckande träningsprogram, rikligt illustrerat med färgfotografier som guidar läsaren genom övningarna. Första valpskolan gör hunduppfostran till en fascinerande upptäcktsresa som både ägare och valp har glädje av. Första valpskolan är en aktuell och praktisk handbok som: Redogör för de senaste rönen inom hundpsykologi. Lär hundägaren att tolka valpens beteende och ta kontroll över den utan att kränka den. Erbjuder ett heltäckande träningsprogram, som går igenom alla grundläggande tekniker som valpen bör lära sig, t.ex. att kontrollera sitt bitande, sitta, ligga, gå fot, stanna kvar, komma när den kallas in, apportera m.m. ger vägledning i hur man hanterar vanliga problembeteenden, som att hunden skäller, tigger eller hoppar upp på människor. Ger råd om hur man bäst fostrar två valpar tillsammans eller tränar en valp tillsammans med en äldre hund som redan finns i familjen. ger tips på bra leksaker och utvecklande lekar.

****************************************************************

Välkommen till min butik

Jag samfraktar gärna. Kolla gärna in mina andra auktioner/annonser. Du kommer till min butik om du klickar på Loppis-Lisa. I butiken kan du också göra sökningar..

Köp av 2st varor eller fler
När du köper fler varor vänta med betalningen. Jag kommer att ändra till ny fraktkostnad. Tyngre brev/paket skickas med schenker.

Auktioner önskar jag betalning inom 5 dagar

Om du vill vänta med betalningen hör bara av dig

Jag tar ut en hanteringskostnad på 2 kr per brev eller paket

Jag postar måndag till och med torsdag

Jag erbjuder betalning med Traderabetalning (alla annonser) samt swish.

Mina betalningsuppgifter kommer i vinnarmailet från Tradera

Specified shipping refers to Sweden. Alla varor till utlandet skickas endast spårbart.

Om du väntar på ett mail från mig titta i skräpposten, mycket fastnar där.

Ha det gött

Loppis-Lisa

Objektsnr 627972029

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Första valpskolan : allt du behöver veta för att få en perfekt valp Holt, Maggie

Pris

75 kr

Loppis-Lisa

Arvika, Sverige

5.0

Loppis-Lisa

Verifierad

Toppsäljare

4 974 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?