Beskrivning

SANNINGEN OM IKEA Johan Stenebo + HISTORIEN OM IKEA Ingvar Kamprad berättar

SANNINGEN OM IKEA - Johan Stenebo - ICA förlag 2009 - Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick.

Efter 20 år nära maktens centrum på Ikea har Johan Stenebo skrivit en avslöjande bok om vad som döljer sig bakom Sveriges mest framgångsrika företag. Fram träder en organisation där kvinnor och människor med utländsk härkomst får allt svårare att göra karriär - en organisation med en osäker framtid under sönerna Kamprad.

HISTORIEN OM IKEA Ingvar Kamprad berättar för Bertil Torekull - W&W förlag 1998 - Inbunden med skyddsomslag i gott skick, har mindre bruksspår på omslag samt första tomblad bortrivet.

I Historien om IKEA möter vi en öppenhjärtig Ingvar Kamprad. Utan att skona sig själv i ting som sprit, kärlek, affärer, drömmar, politik och fiaskon berättar han hur en 17-årings blomfröfirma kunde växa till en global möbelgigant som omsätter närmare 250 miljarder. Här träder en känslosam superentreprenör fram, en 85-åring som ännu arbetar full tid och inte låter sig stoppas i mödan att göra sitt IKEA än starkare samt på köpet sprida köttbullar och lingon och annan svenskhet över världen ... Bortåt 650 miljoner människor besöker de över 300 varuhusen i 40-talet länder, ditlockade av en katalog som 2011 trycktes i 208 miljoner exemplar på 29 språk, en upplaga även Bibeln har svårt att matcha.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

Objektnr 313790078

Visningar 2 367

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SANNINGEN OM IKEA Johan Stenebo + HISTORIEN OM IKEA Ingvar Kamprad berättar

Pris

170 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 178 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?