Beskrivning

En äldre bok Ånglokslära. Utgiven av Kungliga jörnvägsstyrelsen 1949. Sidor med planscher som viks ut. Ritningar och andra bilder. Ca 25x17 cm.

Se bilder för skick. Det förekommer sidor som är lite kantstötta. Lite veck på några av planscherna. Bindningen håller än så länge ihop. Blekt framsida och baksida, lite gulnade sidor. Denna är märkt med ägarens namn, Urban Sandberg som var min pappa (dock har någon annan ägt den innan honom)

Just nu har jag flera auktioner med äldre böcker om tåg och järnväg. Givetvis samfraktar jag vid vinst av flera auktioner.

Frakt med Postnord, Schenker, DHL eller avhämtning i Västerås. Obs, frakt med schenker tar längre tid eftersom jag inte kan lämna in så ofta - det kan ta drygt en vecka innan jag lämnar in. Angett fraktpris är de två billigaste alternativen, kontakta mig innan betalning om annat önskas.

Köparen betalar frakten. Fråga gärna om ni undrar över något. Jag använder mig av Traderas automatiska vinnarmeddelande, se information om betalning mm där. Vid vinnande bud på flera av mina auktioner sampackar jag. Betalning helst inom 5 dagar. Jag tar ej betalt för packmaterial och jag packar mycket noga. Katt finns i hemmet. Lycka till!

Objektsnr 627918248

Visningar 196

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 18:06

Ånglokslära utg Kungliga Järnvägsstyrelsen, 1949, ånglok, järnväg, bok, tåg SJ

Slutpris

|

380 kr

Auktionen är avslutad

OneEvilEye vann auktionen

Ylvalii

Västerås, Sverige

5.0

Ylvalii

Verifierad

Toppsäljare

1 439 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?